Türkiye'nin En Temiz Plajlarından: Ölüdeniz

Türkiye'nin En Temiz Plajlarından: Ölüdeniz

Türkiye’nin en temiz plajlarına sahip olan tatil beldelerinden biri de Ölüdeniz’dir.

Yeşil ile mavinin buluştuğu bu destinasyon her yıl görülmeye değer yerleri ile yerli ve yabancı turist akınına uğrar. Bembeyaz kumsallara sahip olan Ölüdeniz bol oksijenli havası ile görenleri kendine hayran bırakır. Ege’nin en gözde tatil beldesi Ölüdeniz, doğasının içine gizlenmiş olan tarihi yapılarla ziyaretçiler tarafından oldukça çok rağbet görür. 2006 yılında sadece Türkiye’nin değil dünyanın en güzel kumsalı seçilmiştir. Fethiye’ye bağlı olan bu belde aynı zamanda birbirinden güzel olan diğer tatil beldelerine de komşuluk yapar. Akdeniz ikliminin hakim olduğu bu bölge yılın her mevsimi ziyaretçilerini ağırlayacak bir potansiyele sahiptir.

oludeniz-2708349-960-720.jpg

Ölüdeniz’de Ne Yenir?

Yediden yetmişe herkesin tatil için uğradığı bir yer olan Ölüdeniz, doğal ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra mutfağı ile de gelenleri cezbeder. Ege mutfağının hakim olduğu bu bölgede birbirinden lezzetli deniz ürünlerini ayrıca yöreye has yemekleri de tadabilirsiniz. Balık ve deniz ürünlerinin oldukça yaygın olarak yapıldığı Ölüdeniz mutfağında yöresel yemekler de hem doyurucu hem de lezzetlidir. Ölüdeniz’in yöresel yemekleri arabaşı, et kapama, bulgurlu domates aşı olmakla beraber klasik Türk yemeklerinin de tadılmasına imkan veren zengin mutfak kültürüne sahiptir. Ölüdeniz otellerinde tatilinizin keyfini sürerken bu tatil beldesinin lezzetli yemeklerini tadarak son derece mutlu bir şekilde evinize dönersiniz.

Ölüdeniz ve Çevresinde Konaklama Seçenekleri

Yoğun turist ağı olan Ölüdeniz gelen her misafirinin ihtiyacını ve beklentisini karşılayabilmek adına çeşitli konaklama tesisleri ile hizmet verir. Ölüdeniz ve çevresine konumlanmış pek çok konaklama yeri bulunmakla beraber bu yerler her zaman en iyi hizmeti verebilmek amacı ile çalışır. Otel,villa,apart ve pansiyon gibi konaklama tiplerinin yer aldığı bu bölge gelenleri oldukça memnun eder. Otel ağının oldukça yaygın olduğu bu bölgede aynı zamanda Ölüdeniz apart otellerinden her şey dahil otellere kadar pek çok tipte otele ulaşmanız mümkündür. Türkiye’deki oteller hakkında detaylı bilgi sunan neredekal.com Ölüdeniz otelleri hakkında da kişiye en doğru ve en ayrıntılı bilgiyi sunarak kişilere tatil öncesinde nerede kalacağına karar verme noktasında yardımcı olur.

Ayrıca farklı bir lokasyonda yeni deneyimler kazanmak ve doğa ile başbaşa kalmak için İzmir bungalov evleri seçeneklerine de göz atabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.