Türkiye’nin ilk öykü app’i TRENDEKİ YABANCI’nın mayıs sayısı yayında!

Türkiye’nin ilk öykü app’i TRENDEKİ YABANCI’nın mayıs sayısı yayında!

Aylık öykü dergisi #TrendekiYabancı’nın dokuzuncu sayısı, “Ağızdaki Ruh” temasıyla yayımlandı. 

#TrendekiYabancı’nın tüm sayılarına ve erişime açılan Can kitaplarına ücretsiz olarak erişmek için 30 günlük deneme süresinden hâlâ yararlanabilirsiniz. Teju Cole ve Sona Ertekin'den karantina öyküleri, Suat Derviş ilk kez yayımlanan öyküsü ve Natalia Ginzburg’un “Yaz” öyküsü bu sayıda sizleri bekliyor! 

Zeynep Kaçar, Nathalie Ginzburg, Esmahan Devran İnci, Erhan Memiş, Özgür Zirve, Aslıhan Kocabal, Sarah Hilary, Ümit Kurt, Sona Ertekin, Suat Derviş, Hakan Toker, Ata Tuncer, Todd Mercer, Tommy Dean, Teju Cole, Pınar Üretmen, Derya Erkenci, Semrin Şahin, Ramazan Güngör ve Didem Elif öyküleriyle #TrendekiYabancı’nın mayıs sayısında.

Trendeki Yabancı’da online olarak ücretsiz okuyabileceğin kitaplar: Tekinsiz Hikâyeler, Mürver Ağacı, Dr. Jekyll ve Mr. Hyde, Yaman Adam, Şeytani Öyküler, Bir de Baktım Yoksun, Nyarlathotep, Evvelotel-Saklı, Sular Ne Güzelse, Bize Umut Gerek, Trajik Nüans, Yaz Korkuları, Yalnız Uyuyanlar İçin, Oysa Herkes Kendisiyle Meşgul, Yufka Yürek, Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri, Çok Özel İsimler Sözlüğü, Şen Saat, Gece Yolculuğu, Düşler, Kâbuslar ve Gelecek Masalları ve Temiz Kâğıdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.