Türkiye'nin ilk sanal kongresi 2-6 Kasım'da!

Türkiye'nin ilk sanal kongresi 2-6 Kasım'da!

02-06 Kasım 2020’de dijital ortamda gerçekleştirilecek olan 13’üncü “EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı”, bu yıl da tüm enerji sektörünü, yatırımcıları ve kamu kuruluşlarından değerli temsilcileri dijital ortamda bir araya getirecek. 

Sektörde son gelişmeler kongrede konuşulacak ve fuar her yıl olduğu gibi bu yıl da en üst düzeyde yeni işbirliklerinin geliştirilmesine ve yeni yatırımların yapılmasına aracılık edecek. Fuar ve kongre, “Türkiye’de ilk sanal enerji kongresi ve fuarı” olarak tüm dünyadan ilgi görüyor.

Türkiye’de ilk sanal enerji kongresi ve fuarı olan “2020 EIF Dünya Enerji Sanal Kongresi ve Fuarı”, 2-6 Kasım tarihlerinde yapılacak. 68’den fazla ülkenin katılımıyla gerçekleşecek olan fuarın açılış konuşmasını değerli katkılarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez gerçekleştirecek.

"AVRUPA İŞLETMELER AĞI İŞBİRLİĞİ İLE DÜNYA ÇAPINDA DESTEK"

EIF Yürütme Kurulu Başkanı Çiğdem Şelli Dilek, “Türkiye’nin ilk sanal enerji fuarı olan “2020 EIF Dijital Enerji Kongre ve Fuarı”nı 2-6 Kasım tarihleri arasında yoğun katılım ile gerçekleştireceğiz, Etkinliğimize gelen kayıtlara ve stant katılımcılarımıza baktığımızda EIF’in öneminin bu yıl da çok büyük olduğunu görüyoruz. Her yıl sektöründe katılımcı rekoru ile gerçekleştirdiğimiz fuarımızı, bu yıl da, sanal olarak tüm dünyadan katılıma açık olarak organize ettik. EIF, bu yıl da ikili işbirliği görüşmelerinin gerçekleştiği sektöründeki en büyük fuar olacak. Enerji Bakanlığımız, Avrupa İşletmeler Ağı ve Ankara Sanayi Odası (ASO) ile yaptığımız değerli işbirliklerimiz çerçevesinde, katılımcılarımızın B2B görüşmelerini yapabilmeleri amacıyla yabancı ülkelerden de heyetleri sanal fuarımıza getiriyoruz. Avrupa Komisyonu, Avrupa İşletmeler Ağı ile dünya çapında 60'tan fazla ülkede, 600'den fazla üye kuruluş aracılığı çok yoğun bir şekilde her platformda duyurularımız gerçekleştirildi. EIF katılımcılarımız ve delegelerimiz için ticari destek konusunda tüm destek çalışmalarımızı yürütüyoruz. Fuarımıza; Almanya, İngiltere, Azerbaycan, Çin, BAE, Bahreyn, Cezayir, Çad, Etiyopya, Fas, Gine, Güney Afrika, Irak, İran, İsrail, Katar, Kamerun, Kenya, Kuveyt, Libya, Lübnan, Mali, Mısır, Mozambik, Nijerya, Özbekistan, Senegal, Sudan, Suudi Arabistan, Somali, Tanzanya, Tunus, Uganda, Ukrayna, Umman, Ürdün ve Zimbabve’den alım heyetleri katılıyor olacaklar” dedi.

AVRUPA PAZARI İÇİN YENİ FIRSATLARA ULAŞMA İMKANI SUNUYOR!

Fuara yerli ve yabancı enerji şirketleri, yatırımcılar, araştırma enstitüleri, kamu ve özel kurum ve kuruluşlar, birlikler, dernekler  ile birlikte start-up’ların da katılım sağlayacaklarını belirten Çiğdem Şelli Dilek, “Enerji alanında bu yıl 13’üncüsünü gerçekleştireceğimiz etkinliğimizde sanal ikili işbirliği görüşmeleri ile de katılımcılara ticari, teknoloji ve araştırma projelerine yönelik eşsiz işbirliği fırsatları sunuyoruz:  Bu yıl her yıl olduğu gibi katılımcılarımızın EIF Enerji Fuarı’nda hedef müşteri kitlesi ve tedarikçileri ile  birebir bağlantı kurabilme imkanı bulacaklar. Sanal fuarımız ile bu bağlantıları ve görüşmeleri minimum zaman kaybı ve minimum bütçe ile yapabilecekler. Bu yıl özellikle Avrupa Komisyonu ile yaptığımız işbirliği ile sektörümüze Avrupa Pazarı için yeni fırsatlara ulaşma imkanı sunmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

İKİLİ İŞBİRLİĞİ GÖRÜŞMELERİNE TÜM DÜNYA’DAN YOĞUN TALEP VAR!

Tüm platformlar aracılığı ile 68 ülkede duyurusu gerçekleştirilmekte olan “EIF Dünya Sanal Enerji Kongresi ve Fuarı”, dünyanın en prestijli enerji organizasyonundan birisi konumunda. Fuar süresince 150 firmanın standında birebir görüşmeler yapılacak. 2-6 Kasım arasında gerçekleşecek olan sanal fuarı 2 bin 500 delegenin ziyaret etmesi bekleniyor. 150’nin üzerinde firma da standı ile fuara katılıyor olacak. Konferanslarda, Yenilenebilir Enerji, Enerji Verimliliği, Entegrasyona yönelik dijital teknolojiler, Enerji Sistemlerinin Optimizasyonu, Alternatif Enerji, Enerji Korunumu ve Tasarrufu, Enerji Depoloma, Kömür, Petrol ve Gaz, Elektrikli Araçlar, Enerji Üretimi, İletimi ve Dönüşümü ve Nükleer Enerji konuları da fuarla eş zamanlı olarak gerçekleşecek olan EIF Enerji Kongresi’nde özel ve kamu teşebbüslerinden en önemli ve değerli yetkili isimlerce masaya yatırılacak.

Sponsorları arasında CW Enerji, Elseroof, Gama Enerji, Genba Grup, Gözler, Huawei&Pem, İnsos, Mimsan Grup, SAP, Siemens, Sunsis, Smart Enerji, Solis, Solplanet, St Tekno ve Vakıfbank’ın yer aldığı fuarın katılımcı kayıtları ise “dünyanın ilk enerji ticareti platformu” olan “maabir.com” adresinden yapılabilmekte. Fuar sırasında gerçekleştirilmek istenen birebir görüşmelerin planlanabilmesi için ise kayıt sırasında “Marketplace” bölümünden en az bir öge seçilerek görüşme talep edilebilmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.