Türkiye'nin Satranççıları Narlıdere’de bir araya geldi

Türkiye'nin Satranççıları Narlıdere’de bir araya geldi

Narlıdere Belediyesi ve Narlıdere Kent Konseyi ile Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) birlikteliğinde Narlıdere Atatürk Kültür Merkezinde Türkiye çapında satranç sprocularının katılımı ile yapılan Satranç Turnuvası tamamlandı.

Hafta sonu Narlıdere Atütürk Kültür Merkezinde düzenlenen turnuvaya katılan 250 satranç sporscusu iki gün boyunca kıyasıya yarıştı. Turnuva; Minikler Kategorisi (2011 - 2010 Doğumlu Sporcular), Küçükler Kategorisi (2009-2008 Doğumlu Sporcular), Yıldızlar Kategorisi (2007-2006 Doğumlu Sporcular),  Açık Kategori (2011 ve Önceki Yıllarda Doğan Sporcular) olmak üzere dört kategoride düzenlendi. İki gün süren yorucu mücadele’nin sonucunda dereceye girenler için Narlıdere Atatürk Kültür Merkezinde ödül töreni düzenlendi.

 

Törene Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, Narlıdere Kent Konseyi Başkanı Mükerrem Demir ve yönetimi, Türkiye Satranç Federasyonu hakemleri, Türkiyenin dört bir yanından turnuva için gelen satranç sporcuları ve aileleri katıldı. Tören sırasında bir konuşma gerçekleştiren Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, ‘Biz Çocuklarımız için, aydınlık bir gelecek planlıyoruz’ dedi.

 

Batur “ Çocuklarımız için parlak bir gelecek hazırlamak adına çalışıyoruz; Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı Çağdaş, aydınlık, ilim ve irfan yolu doğrultusunda çocuklarımız destekliyoruz. Ükemize ve dünya’ya yön veren başarılı çocuklarımız sadece bizlerden destek ve katkı bekliyorlar. Ülkemizi çağdaş yarınlara taşıyacak bu güzel çocuklarımıza için her zaman destek olmaya hazırız. Kapsamlı ve sistematik düşünmenin en önemli geliştiricisi olan Satranç sporunu desteklemek için düzenlediğimiz Satranç turnuvamıza katılan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Derece almaya hak kazanan çocuklarımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Narlıdere Kent Konseyine ile Türkiye Satranç Federasyon hakemleri ve yöneticilerine etkinliğin düzenlenmesine verdikleri destek için teşekkür ediyorum” dedi. 250 yarışmacının, iki gün boyunca kıyasıya yarıştığı Narlıdere Belediyesi Satranç Turnuvası'nda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi. Turnuvada birincilik kazanan yarışmacılara ödül ve kupalarını Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un elinden aldı. Her kategorinin dereceye girenlerine kupa, madalyaları verilirken ayrıca turnuvaya katılan tüm yarışmacılara katılım belgesi ve madalya verildi.


TURNUVANIN ŞAMPİYONLARI

Minikler Kategorisi Kazananları:
1.Yunus Emre Günebakan
2.Yağiz Kalınoğlu
3. Oğuz Karaoğlu

Küçükler Kategorisi Kazananları:
1.Arda Çamlar
2.Egehan Yıldız
3.Mert Önder

Yıldızlar Kategorisi Kazananları:
1.Suğra Tepeli
2.Ömer Işık
3.Ömer Öztürk

Açık Kategori Kazananları:
1.Emre Emin Dedebaş
2.Metin Çakıroğlu
3.Arda Coşkun
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.