Türkiye'ye uluslararası bir ödül daha kazandırdı

Türkiye'ye uluslararası bir ödül daha kazandırdı

Erkunt Traktör Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Erkunt Armağan, Asya Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu (CACCI) Kadın Girişimci Konseyi'nin İstanbul'daki zirvesinde Asya Pasifik Kadın Girişimci ödülüne layık görüldü.

Bu yıl 2'ncisi düzenlenen Asya Pasifik Zirvesi’nde, “Asya Pasifik Kadın Girişimci” ödülüne Birincil Üye TOBB tarafından aday gösterilen Zeynep Erkunt Armağan, 30 ülkenin kadın girişimcileri arasında öne çıkarak bu anlamlı ödülün sahibi oldu.

Türkiye'ye uluslararası bir ödül daha kazandırmanın gururunu yaşadığını kaydeden Erkunt Armağan, “İyi bir yönetici ve girişimci olmak tek başına yeterli değil. Bildiklerimizi ve gördüklerimizi aktarmalı ve kadınlarımıza, gençlerimize, girişimcilerimize ve öğrencilerimize yürüyecekleri yeni yollar açmalıyız. Pes etmemeleri, çok ama çok çalışmaları gerektiğini anlatmalıyız. Karşılarına çıkan engelleri bir bir aşarken geri dönüp baktığında yalnız kendisine değil, ailesine, şirketine, sektörüne ve milletine faydalı bir insan olabildiğini görmeli” ifadesini kullandı.

Tüm çalışmalarında bu noktalara dikkat ettiğini ve esin kaynağı olduğu herkese inandıklarının arkasından gitmelerini önerdiğini hatırlatan Zeynep Erkunt Armağan, şunları söyledi: “Bugün bu ödülü sadece kendi adıma değil, şirketimde ve katkıda bulunmaya çalıştığım tüm organizasyonlarda benimle birlikte çalışan takım arkadaşlarım ve dünyada başarılı çalışmaları ile örnek yaratan tüm kadın girişimciler adına alıyor; başta Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere; beni bu ödüle aday gösteren birliğimize ve ödüle layık bulan uluslararası CACCI jürisine teşekkürlerimi sunuyorum”

DÜNYADA TRAKTÖR ÜRETEN İLK KADIN

37 yıllık iş hayatında birçok ödüle aday gösterilen Erkunt Traktör Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Erkunt Armağan, iş dünyasındaki başarıları, kadınların iş ve sosyal hayatlarını güçlendirmeye yönelik yaptığı çalışmaları, birçok STK’da üstlendiği görevleri, sosyal sorumluluk projeleri ve eğitime verdiği destekleri ile örnek bir yönetici profili çiziyor.

Asya Pasifik bölgesiyle, ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla 2009 yılında Asya Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu’na (CACCI) üye olan TOBB’un ev sahipliği yaptığı bu zirvede ödül alan Zeynep Erkunt Armağan, TOBB Makine Sektör Meclisi Başkan Yardımcısı, TOBB Otomotiv Sektör Meclis Üyesi ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Üyesi olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.