''Türkiye'yi Keşke Anneler Yönetse''

''Türkiye'yi Keşke Anneler Yönetse''

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, Anneler Günü nedniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

8 Mayıs Anneler günü sebebiyle bir mesaj yayınlayan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel   "Annelerimiz, bugün iktidarda olanların sahip olmadığı merhamet, hoşgörü, sabır ve adalet gibi erdemlere ve çok daha fazlasına sahip" dedi.  Yüksel mesajında şu ifadelere yer verdi.

07052016medyaegeaicyukselalaattinchp

SARAY UĞRUNA TÜRKİYE'Yİ ATEŞE ATANLARIN..

Türkiye'yi yönetenlerin, ülkemizi düşürdüğü savaş, kaos ortamında,  Adaletten, özgürlükten, hoşgörüden uzak bir anlayışla kaybediyoruz geçen zamanı. İşte böyle zor ve sıkıntılı,   Annelerimizin uykularını kaçıran, yüreklerini yakan, endişelendiren bir dönemde kutluyoruz anneler gününü.

İnsanın içinden "Keşke Türkiye'yi Anneler Yönetse" diye geçiyor bu dönemde. Çünkü bugün iktidarda olanların sahip olmadığı merhamet, hoşgörü, sabır ve adalet gibi erdemlere ve çok daha fazlasına sahip annelerimiz.

O erdemler ki, bugün Türkiye'yi iktidarda ve sarayda oturabilmek uğruna ateşe atanların akıllarına bile gelmemektedir. Koltuk ve tek adam yönetimi uğruna, ülkemizde yeniden hortlatılan terör olaylarında her gün evlatlarımızı şehit vermekte, her gün "Acaba bugün kaç canımızı yitireceğiz" korkusunu yaşamaktayız.

ANNELER İÇİN ÇABALAYAN GÜÇLÜ CHP

Başta Annelerimiz olmak üzere hepimiz bu endişeleri yaşarken, AKP iktidarı ve onun cumhurbaşkanı arasında adeta "Taht Oyunları" yaşanmakta. Onlar ülkenin içinde bulunduğu ortamı, Evladı asker, polis olan annelerimizin yaşadığı korkuyu, ızdırabı umursamadan, şu günlerde bile kendi çıkar hesaplarının peşindedirler.

Tüm bu karamsar tabloya rağmen, umut vardır. Annelerimizin yüzünün hep güleceği, uykularını kaçıran korkularının sona ereceği günler için;

Bu ülkede, Sadece bu ülkeyi ve halkını düşünerek çalışan, koltuk-makam derdi olmayan, Annelerin yüreği rahat olsun diye çabalayan güçlü bir Cumhuriyet Halk Partisi var. Bizler eli öpülesi annelerimizin yetiştirdiği, Türkiye ve cumhuriyet sevdalısı çocuklarımızın özgürce yaşayacağı, silahların değil fikirlerin, bilimin, sanatın konuştuğu bir ülke inşa etmek için çalışmaya devam ediyoruz.

Biliyoruz, bu ülkede Anne olmak zor. Çocuğunun geleceğinden endişe etmeden, şiddete uğramadan, işsiz kalma derdi olmadan annelik yapmak, tüm annelerimizin en büyük hayali. Bu hayali gerçeğe dönüştürmek için çalışıyor, bu yolda en büyük desteği tüm annelerimizden alacağımıza da inanıyoruz.

Bu özel günde, başta Mustafa Kemal Atatürk gibi bir dahiyi, eşsiz lideri doğurup yetiştiren Zübeyde hanım ve kaybettiğimiz tüm şehitlerimizin annesi  olmak üzere, Bütün annelerimizin Anneler günü kutluyor, tüm annelere saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.