TÜRSAB Ege BTK'dan bilgilendirme turu 

TÜRSAB Ege BTK'dan bilgilendirme turu 

TÜRSAB Ege BTK, Ödemiş Ticaret Odası ve Ödemiş Belediyesi işbirliği ile Ödemiş, Birgi ve Gölcük’ün tarihi, doğası, kültürü ve turizm değerlerinin tanıtılması amacıyla düzenlenen gezide birçok nokta ziyaret edildi. 

TÜRSAB Ege BTK, birliğe bağlı acenteler için Ödemiş – Birgi ve Gölcük bilgilendirme turu düzenledi. Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ve Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’in de katıldığı bilgilendirme gezisinde Dervişağa Medresesi ve civarı, Aydınoğlu Mehmet Bey Cami, İmam – ı Birgivi Kabristanı, Çakırağa Konağı, Birgi Ahşap Evi, Sem İpek, kadın kooperatifi ve Gölcük gezildi.  Gezi sırasında Ödemiş, Birgi ve Gölcük’ün turizm potansiyelinin geliştirilmesi konusunda fikir alışverişinde de bulunuldu. 

“Birgi ve Gölcük, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri haline gelecek”

TÜRSAB Ege BTK Başkanı Osman Tolga Gencer, birliğe bağlı acentelere yönelik düzenlenen bilgilendirme gezisi hakkında bilgi verdi. Birgi ve Gölcük’ün İzmir’in en önemli turizm noktalarından biri olduğuna dikkat çeken Gencer, “Zengin tarihi, kültürel birikimi ve doğal güzellikleriyle Birgi ve Gölcük, İzmir’in önemli turizm noktalarından biri. TÜRSAB Ege BTK olarak bizler de birliğimize bağlı acentelerimizin Birgi ve Gölcük’ü daha iyi tanımaları amacıyla Ödemiş Ticaret Odası ve Ödemiş Belediyesi ile birlikte bir bilgilendirme gezisi düzenledik. Gezi sırasında söz konusu bu bölgelerin turizme daha fazla kazandırılması ve turizm potansiyellerinin artırılması noktasında önemli bilgi alışverişlerinde bulunduk. İnanıyorum ki çok kısa süre içerisinde Birgi ve Gölcük, başta İzmir’in sonrasında ise Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri haline gelecek. Bilgilendirme gezisine katkılarından dolayı ayrıca Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Sayın Rıfat Eriş ve Ödemiş Belediye Başkanı Sayın Mehmet Eriş’e teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.