"TÜRSAB üyesi olmayan acentalar halkı mağdur ediyor"

"TÜRSAB üyesi olmayan acentalar halkı mağdur ediyor"

Kemalpaşa Welt Travel'in sahibi Yalçın Öztürk'ten TÜRSAB üyesi olmayan acentalara karşı uyardı: mağdur olabilirsiniz.

12 Şubat'ta gerçekleşen açılışla Kemalpaşa'ya hizmet vermeye başlayan A sınıfı seyahat acentası olan Welt Travel'ın sahibi Yalçın Öztürk, İsviçre'de 10 yıldır faaliyet gösteren Welt Travel'ın tecrübelerini Kemalpaşalılar'ın hizmetine sunmak istediklerini söyledi. Welt Travel'ın TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) üyesi olduğunu hatırlatan Öztürk, seyahat acentalığının TÜRSAB üyeliği olmadan yapılamayacağını, TÜRSAB üyesi olmayan şirketlerin bu işi kaçak olarak yaptıklarını vurguladı.

Kaçak acentalar mağduriyete yol açıyor

Welt Travel'in Kemalpaşa'daki ilk merkez acentasını açan Yalçın Öztürk TÜRSAB üyesi oldukları için yolcuların yaşadığı mağduriyetlere karşı banka teminatlarının olduğunu ve bu yüzden müşterilerinin asla mağdur olmadığının altını çizdi. Vatandaşları TÜRSAB üyesi olma zorunluluğu bulunmasına rağmen kaçak olarak işleyen acentalara karşı uyaran Öztürk, bu konunun çok fazla örneği olduğunu belirtti. Deneyimli acentacı kaçak acentalarla yola çıkmanın tehlike olduğunu, mağduriyetlerin yaşanmaması için kendileri gibi TÜRSAB üyesi acentaların tercih edilmesi gerektiğini söyledi.

Kemalpaşa'da TÜRSAB güvenceli acenta

Öztürk Welt Travel olarak Kemalpaşa'da birçok alanda hizmet sağladıklarını belirtti. TÜRSAB üyesi olan Welt Travel Kemalpaşa merkez ofisi, yurtiçi, yurtdışı, kültür turları, özel organizasyonlar, özel transferler, otel rezarvasyonları, hac ve umre ziyareti ile balayı ayarlamaları gibi alanlarda büyük fırsatlar sunuyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.