Tuzla Sanat Tiyatrosu perdelerini depremzede çocuklar için açtı

Tuzla Sanat Tiyatrosu perdelerini depremzede çocuklar için açtı

İstanbul Tuzla Sanat Tiyatrosu, Hatay'da bulunan Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Afet Koordinasyon Merkezi'nde depremzede çocuklar için sahne aldı. Genel Sanat Yönetmeni Orhan Çağlar, Hatay'ın tüm ilçelerini gezerek çocuklara ulaşacaklarını dile getirdi.

Hatay Belen'de depremzede çocuklar için sahne alan İstanbul Tuzla Sanat Tiyatrosu'nun etkinliklerine Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Hatay Savcısı Ayhan Demir, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen İlçe Millî Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oğuz Kağan Mete katıldı.

Depremin vurduğu Hatay'da depremzede çocukların moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak için yoğun çaba harcadıklarını belirten Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Başkanı Dr. Hasan Cengiz, "Burada afet koordinasyon merkezimizde İstanbul Tuzla Sanat Tiyatrosu ekibini ağırladık. Çocuklar için sahne alan ekibimiz, evlatlarımıza yaşadıkları zor zamanları kısa bir an olsun unutturmak için çaba sarf ettiler" dedi.

whatsapp-image-2023-03-06-at-19-15-48.jpeg

İlk gün Hatay Belen de olduklarını söyleyen Tuzla Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Orhan Çağlar, yarın da Kırıkhan'da olacaklarını belirterek, "Çocuk tiyatrosu, yüz boyama, sosis balon ve bir çok etkinlik gerçekleştirdik. Tiyatro oyuncularımız Deniz Koçhan, Buse Çiçek, Fahri Can Kaya ve Yahya Gülcan ile Hatay'ın tüm ilçelerini dolaşacağız." şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2023-03-06-at-16-38-33.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum