Twitter abonelik sistemi ortaya çıktı! Yakında geliyor

Twitter abonelik sistemi ortaya çıktı! Yakında geliyor

Twitter, abonelik sistemi için çalışmalara başladı. Birçok çevrimiçi platformda görmeye alıştığımız sistem, sosyal medya platformunda da kullanılmaya başlanacak.

Sistemi ilginç kılan nokta ise çıkış noktası oldu. Çünkü sistemin getirileceğine dair ilk işaretler, Twitter tarafından yayınlanan bir iş ilanında ortaya çıktı. İlanda, “Biz bir abonelik sistemi inşa ediyoruz.” ifadesi yer alıyor.

Sosyal medya platformunun yeni sistemi “Full-stack developer” iş ilanında ortaya çıktı. İlanın açıklama kısmında Gryphon ismi verilen kod ismiyle birlikte bir proje geliştirildiği belirtildi. Bu proje için de yazılım uzmanı arandığı aktarıldı. Yeni kurulacak geliştirici takımıyla birlikte abonelik sisteminin kullanıma alınması amaçlanıyor.

Henüz geliştirme aşamasına bile başlanmayan Twitter abonelik sistemi, platform için bir ilk olacak. Bu da ilanda belirtilirken, servisin hangi detaylara ait olacağına dair bir bilgi paylaşılmadı.

twitter-abonelik-sistemi-ortaya-cikti-2.jpeg

Beklentilere göre Twitter, Twitch benzeri bir yapıda abonelik sistemine sahip olacak. Özel paylaşımlar, paylaşımlarda özel etiketler, yorumlarda öne çıkma vb. özelliklerin kazandırılabileceği belirtiliyor. Aboneliğin nasıl çalışacağına bir bilgi ise henüz yok. Ancak kullanımı tekrardan artan sosyal medya platformu, kullanıcıları kendine daha çok çekmek için yeni adımlar atıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.