Twitter, Android'de artık çok daha işlevsel!

Twitter, Android'de artık çok daha işlevsel!

Twitter, Android uygulamasında bir takım değişikliklere gideceğinin sinyallerini vermişti. Bunlardan en dikkat çekeni, kullanıcıların daha rahat gezinebilmeleri için uygulamanın altına yerleştirilen navigasyon barı oldu.

Bu kapsamda Android için Twitter uygulamasının alt kısmına bir navigasyon barı eklendi. Bu sayede kullanıcıların tüm sekmeler arasında hızlı ve kolay bir şekilde gezinebileceği belirtiliyor. Ancak, bu değişiklik ile kaydırarak geçiş kayboluyor.

Yani artık Twitter uygulamasında, ana ekran, arama, bildirimler ve mesajlar gibi sekmeler arasında kullanıcılar parmağını kaydırarak geçiş yapamayacak.

Twitter navigasyon çubuğu kullanıma sunuluyor!


Navigasyon çubuğu sayesinde özellikle 18:9 formatında ekrana sahip olan telefonlarda, kullanıcıların parmağını üst kısıma ulaştırmak için çabalamasına gerek kalmayacak. Ayrıca, navigasyon barının rengi değiştirildi. Gece modunun açık veya kapalı olmasına bağlı olarak renk beyaz ve mavi arasında değişiyor.


Navigasyon çubuğu sunucu tarafında yapılan değişiklik ile kademeli bir şekilde kullanıma sunuluyor. Yani, bu değişikliği cihazınızda görebilmeniz için herhangi bir güncelleme yüklemenize gerek yok, sadece bir süre beklemeniz gerekiyor.
 

Kaynak: Shiftdelete

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.