Twitter Beğen düğmesi değişiyor

Twitter Beğen düğmesi değişiyor

Sosyal ağ Twitter halen kullanımda olan Beğen düğmesinin ismini değiştirmeye hazırlanıyor.

Twitter'da bulunan ve kalp simgesi ile ifade edilen Beğen düğmesinin ismi değişiyor. Bizzat şirketin kurucusu ve CEO'su olan Jack Dorsey tarafından yapılan açıklamaya göre Twitter bu düğmenin adını değiştiriyor.

Daha önceki ismi Favori olan ve daha sonra ismi Beğen olarak değiştirilen düğmenin yeni ismi ise Yer İmleri olacak. Aslında bu kullanım daha doğru gibi görünüyor. Zira kullanıcılar genelde Beğen tuşunu daha sonra bulmak isteyecekleri içerikleri işaretlemek için kullanıyorlardı. Yapılacak isim değişikliği ile yeni özellik tam da bu işe uygun bir hale gelecek.

Öte yandan Twitter İletişim Ekibi'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Bir süredir söylediğimiz gibi, ‘Beğen'düğmesi dahil sağlıklı bir diyaloğu teşvik etmeyi sağlamak için hizmetimizle ilgili olan her şeyi gözden geçiriyoruz. Daha çalışmanın ilk aşamalarındayız ve şu anda paylaşma planımız yok."

Yeni güncellemenin ne zaman geleceği konusunda net bir açıklama yapılmadı. Ancak yılbaşına kadar bu yeniliğin kullanıma sunulması bekleniyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.