Twitter değişiyor! Tweet yanıtlama seçeneği ile kurallar baştan yazılıyor

Twitter değişiyor! Tweet yanıtlama seçeneği ile kurallar baştan yazılıyor

Twitter, insanların daha huzurlu bir platform kullanabilmesi için tweet yanıtlama seçeneği hakkında çalışmaya başladı. Peki Twitter yeni özelliği nasıl olacak?

Bugün birçok kişi 240 karakter ile duygularını veya önemli bilgileri Twitter üzerinden paylaşıyor. Kullanıcılar attıkları tweet ile dünya savaşını başlatma noktasına getirebilirken, gündeme getirdikleri konu ile rahatsız oldukları şeyleri belirtebiliyorlar. Hal böyle olunca, insanların tweet’lerinin altına birçok cevap geliyor. Siz, kendiniz hakkında bir derdinizi paylaştığınız da insanların kaba yanıtları ile baş başa kalabiliyor ve Twitter’da sorunlar ile karşılaşabiliyordunuz. İnsanların kaba davranışlarının günden güne Twitter’ın huzurunu bozduğunu fark edilmesinin ardından, yanıtlama seçeneği gibi yeni bir özellik geliyor. Twitter, eskisinden daha iyi bir hale gelebilir.

Tweet attığınız zaman bu tweete kimlerin cevap verebileceğini 4 farklı şekilde seçebileceksiniz.

  • Herkes cevap verebilir
  • Takip ettiğiniz ve tweet’te bahsedilen kişiler
  • Tweet’te bahsettiğiniz kişiler
  • Hiç kimse

Bu seçenekler ile özellikle tanımadığınız insanlardan gelen olumsuz yorumları engelleyebilirsiniz. Bugün birçok kişi, Twitter’da etrafına huzursuzluk veren insanlardan dolayı psikolojik bunalıma girebiliyor ve bu durumdan etkilenebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.