Twitter, etkileşim artıran özelliğini duyurdu! Snapchat paylaşım özelliği geliyor

Twitter, etkileşim artıran özelliğini duyurdu! Snapchat paylaşım özelliği geliyor

Twitter, Snapchat paylaşım özelliği sayesinde kullanıcıların daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayacak.

Daha fazla ziyaretçiye ulaşmayı hedefleyen Twitter, paylaşım seçeneklerini genişletiyor. Instagram, Tumblr ve Facebook gibi sosyal medya platformlarında en çok etkileşim alan Tweetlerin ekran görüntüsü paylaşılıyor. Bu durumun önüne geçmek isteyen şirket, yeni paylaşım seçenekleri sayesinde kullanıcıları ekran görüntüsü alma zahmetinden kurtaracak.

İlk olarak Snapchat ile test edilen paylaşım özelliği şimdilik sadece iOS kullanıcıları tarafından gerçekleştirilebiliyor. Android kullanıcıları için de yakın zamanda Snapchat paylaşım özelliğinin aktif edileceğini belirten şirket, diğer sosyal medya platformlarına da benzer özellik ekleyeceğini açıkladı.

Herhangi bir Tweet üzerinden paylaşım seçeneklerini kontrol ederek yeni özelliği test edebilirsiniz. Paylaşmak istediğiniz Tweet, Snapchat ekranında çıkartma olarak belirecek ve kullanıcılar paylaşım yapılan Tweet adresine gönderiyi yukarı kaydırarak erişebilecek.

Ekran görüntüsü alarak paylaşılan Tweetlere göre daha pratik ve ulaşılabilir olan yeni özellik, iddialara göre kısa vadede Instagram için de aktif olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.