Twitter Fleets hatalarıyla birlikte geldi! 24 saatten fazla görünüyor

Twitter Fleets hatalarıyla birlikte geldi! 24 saatten fazla görünüyor

Twitter tarafından getirilen en son yenilik olan Fleets, bir hayli bug barındırıyor.

TechCrunch’ın bildirdiği habere göre normalde 24 saatte silinmesi gereken hikayeler daha uzun süre profilinizde görünür olarak kalabiliyor. Ayrıca herhangi birinin sizin paylaştığınız hikayeyi görmesi veya indirmesi durumunda da bildirim gelmiyor.

Önce Snapchat ardından da Instagram ile hayatımıza iyiden iyiye giren hikaye özelliği, şimdi de Fleets ismiyle Twitter’a geldi. Ancak üzerinden birkaç gün geçen bu yenilik beraberinde bazı bugları da getirdi. Normal şartlar altında 24 saatte silinmesi gereken bir hikaye, oluşan bir hata nedeniyle daha uzun süre kalabiliyor. Ayrıca paylaşılan gönderilerin de başka kullanıcılar tarafından izlenmesi veya indirilmesi haline bazen bildirim alınamayabiliyor.

Konuyla ilgili konuşan bir Twitter yetkilisi, “Bazı Fleets medya URL’lerine 24 saat sonra bile erişildiğinin farkındayız. Söz konusu teknik soruna şimdilik geçici bir düzeltme getirmek için çalışıyoruz. Kısa süre içinde de paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

Öte yandan uygulama, kullanıcıların hesaplarında paylaştıkları gönderileri 24 saat tutarken, kendi veritabanında 30 gün boyunca saklıyor. Bu her ne kadar etik kuralları ihlal eden bir gelişme olsa da, Twitter bunu kullanıcıların verilerine ulaşmasını sağlamak için yaptığını iddia ediyor. Öte yandan uygulamanın mobil versiyonunun son birkaç gündür oldukça yavaşladığını da belirtelim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.