Twitter for Mac hakkında flaş karar!

Twitter for Mac hakkında flaş karar!

Twitter for Mac uygulaması, geçtiğimiz yıl kullanım konusundaki verimsizliği yüzünden binlerce kişi tarafından eleştiriye uğramıştı.

İlgili uygulama, bu yüzden, kötü bir aplikasyon olarak tarihin tozlu raflarındaki yerini almıştı. Bu sefer işler değişti ve Apple’ın macOS 10.15 Catalina için duyurduğu Project Catalyst planı, bir karar değişikliğine imza attırdı. Şubat 2018 tarihinde kaldırılan yazılımın kullanıcıları, tarayıcı destekli bir Twitter deneyimi ile (özel bir uygulama olmadan) idare etmek zorunda kaldı.

Twitter yaptığı son duyuruda, sonbaharda aktifleştirmeyi planladığı Catalyst projesi ile birlikte iOS kod tanımlı Twitter for Mac uygulamasını tekrar piyasaya süreceğini açıkladı. Bu yeni versiyonda, eski versiyonda olmayan şu özellikler yer alacak:

  • Karanlık modu
  • Klavye kısayolları
  • Çoklu pencere desteği
  • Bildirimler

Buna ek olarak Mac sistemine özel ve farklı fonksiyonların da geleceğini belirten sosyal medya sitesi, bilgisayarlar ile bu uygulamanın arasındaki etkileşimi kolaylaştıracaklarını ifade etti. Son olarak Twitter, iOS kod tabanını sürekli geliştireceğini ve bu yüzden Twitter for Mac projesinin de gelişime sürekli açık olacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.