Twitter gerçek karanlık moduna kavuşuyor!

Twitter gerçek karanlık moduna kavuşuyor!

Uzun bir süredir kullanıcılardan talep gören karanlık modlar bazı uygulamalar için yayınlandı. Bu uygulamalar arasında yer alan Twitter için yorumlarsa pek iyi değil. Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey tamda bu konuda müjdeyi verdi.

Android Q ile yeniden gündeme gelen karanlık mod, halihazırda birçok uygulamada kullanılıyor. Ortaya çıkan son haberlere göre Google Asistanda da kullanıma sunulacak karanlık mod hakkında Wall Street Journal köşe yazarı Christopher Mims Twitter üzerinde bir gönderi paylaştı.

basliksiz-.jpg
Paylaştığı gönderide her uygulamanın bir karanlık mod özelliğine sahip olması gerektiğini belirten Mims’e cevap Twitter’ın CEO’su tarafından verildi. Karanlık mod kullanmanın geliştiriciler içinde faydalı olabileceğini söyleyen Dorsey, eleştiri oklarını üzerine almış oldu.

Sizlerinde bildiği üzere Twitter’da halihazırda bir karanlık modu mevcut. Ancak söz konusu karanlık modu siyah bir temaya değil, koyu mavi bir temaya sahip. İşte tamda bu soruna parmak basan bir kullanıcıya Jack Dorsey kısa ve öz bir yanıt verdi: “Will fix” (Düzeltilecek).

basliksiz-2-014.jpg

Zira arka planın koyu bir renge sahip olması karanlıkta kullanımı kolaylaştırmasının yanı sıra OLED ekrana sahip akıllı telefonlarda enerji tasarrufu açısından da oldukça önemli. Bakalım Yeni Twitter gerçek karanlık modu ne zaman kullanıma sunulacak?Adjust, siber güvenlik ve yapay zeka şirketi Unbotify'ı satın aldığını duyurdu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.