Twitter işletme hesapları için yenilik

Twitter işletme hesapları için yenilik

Twitter uzun süredir beklenen bir özellik ile karşımıza çıktı.

Profesyonel Profiller özelliğini ilk kez kullanıcılara gösteren platform, bu değişiklikle birlikte kar amacı gütmeyen kuruluşların, yayıncıların ve benzeri kuruluşların belli başlı bilgilerini takipçilerine göstermesini kolaylaştıracağını bildirdi. Yeni özelliğiyle birlikte Twitter, kullanıcıların müşteri desteği için resmi hesaplara daha kolay bir şekilde ulaşmasına yardımcı olacak. Ayrıca harita bilgisi, işletme detayları ve kapsamlı iletişim bilgileri gibi araçlar da yine bu profillerde yer alacak.

basliksiz-2-057.jpg

Twitter ‘işletme profilleri’ özelliğini test ediyor

Twitter Business ekibi Profesyonel Profiller adlı yeni profil türü için test aşamasına başladığını açıkladı. Platform bu yeniliği şu cümleler ile duyurdu:

“Yeni görünümümüzü beğendiniz mi? Bugün Profesyonel Profiller adlı yeni tasarımın heyecan verici test sürecini başlatıyoruz. Bu profiller işletmelerin, kar amacı gütmeyen kuruluşların, yayıncıların ve içerik üreticilerinin, kısacası iş için Twitter’ı kullanan herkesin işletmeleriyle ilgili belirli bilgileri doğrudan profillerinde görüntülemelerine olanak tanıyacak.”

Twitter’ın Ürün Lideri Kayvon Beykpour da yeni özelliğin yolda olduğunu doğruladı. İşletmelerin yakında Twitter’da profillerini farklı özellikler ile ayırt edilebilir kılacağını söyledi. Baykpour’a göre bu görünüm, iş dünyasının aradığı tüm temel araçları bir arada toplayacak. Şirket bu özelliği şu anda yalnızca ABD’de kullanıma açtı. Amerika Birleşik Devletleri’nde merkezi bulunan işletmeler herkesten önce profesyonel profil tasarımlarını kullanma şansına sahip oldu. Özelliğin diğer ülkelere ne zaman geleceği ise şimdilik belirsizliğini koruyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.