Twitter konu takip etme dönemi için geri sayım başladı

Twitter konu takip etme dönemi için geri sayım başladı

Aylardır testleri süren yeni Twitter özelliği de kullanıcılara sunulmak için neredeyse hazır.

Twitter bildiğiniz gibi kişileri takip etme mantığı ile ilerliyor. Ancak, bu durum yakın zaman içinde gelecek yeni Twitter özelliği ile değişecek. Sosyal medya platformu, kullanıcıların konuları takip edebileceği yeni özelliğini devreye sokuyor. Şimdilik kısıtlı kullanıma sunulan özellik, 13 Kasım günü tüm dünyada aktif hale gelecek.

Kullanıcılar bu yenilik ile birlikte 300’den fazla konuyu takip edebilecek. Böylece, bir konu için yeni bir hesap takip etmek zorunda kalmayacak. Bu özellikle Twitter üzerinden farklı konuları okuyan ve belirli hesapları sürekli takip etmek istemeyen kullanıcılar için oldukça faydalı olacak.

Twitter konu takip etme özelliği kimlere yarayacak?

Şimdilik spor, eğlence dünyası ve oyun gibi konuların olacağı özellikte ilerleyen zamanda daha fazla konuyu göreceğiz. Twitter‘a yeni kayıt olan kullanıcılar için de bu özelliğin oldukça faydalı olacağı düşünülüyor. Nereden başlayacağını bilemeyen kullanıcılar ilgi alanlarına göre, konuları filtreleyebilecek. Kişileri takip etmeden önce konuları takip etmek, kullanıcının ilgi alanlarına göre takip edeceği kişiyi bulmasını da kolaylaştıracak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.