Twitter kripto parayı yasaklıyor!

Twitter kripto parayı yasaklıyor!

Facebook ve Google, kripto para reklamlarını yasaklamaya başladıklarını açıkladı. Ardından Twitter da bu konu için bir adım attı. Atılan bu adımla birlikte Twitter, 27 Mart ve sonrasında, kripto para reklamlarını yasaklamaya başlayacak

Twitter, kripto para ile ilgili reklamları, artık kendi platformunda yayınlamayacak. Bu kararla birlikte Twitter, kullanıcıların güvenliği için reklam alanında bir takım önlemler aldığını söyledi. Yapılan bu önlemlere ek olarak, yeni politika kapsamında, İlk Para Teklifi (ICO) ve Token satışları da dünya çapında yasaklanacak.


Yeni politika kapsamında, sahtekarlığın önüne geçilmesi planlanıyor. Bunun nedeni ise, bitcoin ile ilgili hesapların günden güne artması olarak gösteriliyor. Bu artış, dolandırıcılığı beraberinde de getiriyor. Bunların sonucunda Twitter, konuya ilişkin soruları cevapsız bıraksa da alınan bu önlemler, durumun ciddiyetini açıkça gösteriyor.

Son olarak, yapılan bir incelemeye göre, sosyal medya üzerinden verilen kripto reklamlarının etkisi, yüzde 1 olduğu ortaya çıktı. Etkisi ne olursa olsun Twitter, konuyla ilgili kullanıcıların güvenliği için her şeyi yapacak gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.