Twitter kullanıcıları dikkat! Abonelik servisi geliyor

Twitter kullanıcıları dikkat! Abonelik servisi geliyor

Twitter, yeni bir özellik ile gündeme geldi. Uygumalara tersine mühendislik yaparak yeni özellikleri sızdıran Jane Machung Wong, şirketin geliştirdiği abonelik servisi ile ilgili detayları sızdırdı.

Şirketin Twitter Blue adı verilen abonelik sistemini tanıtacağını belirten Jane Manchun Wong, aylık 2.99 dolar fiyat  etiketi ile karşımıza çıkacağını belirtti. Abonelik avantajları arasında Tweet geri alma ve Tweet koleksiyonları özellikleri yer alıyor. Twitter’in kademeli abonelik sistemi üzerinde çalıştığını belirten Wong, şirketin ücret skalasına göre özellik ekleyeceğini açıkladı. Son zamanlarda tanıttığı yeni özellikler ile gündeme gelen şirket, geçtiğimiz günlerde Scroll adlı şirketi satın aldı.

twitter-abonelik-servisi-geliyor-twitter-blue.jpg

Ayda 5 dolar ücret ile sistem,nde yer alan web sitelerinin reklamlarını kaldırma hizmeti sunan Scroll, binlerce kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Satın alım sonrası Scroll’da yer alan Twitter’daki güncel ve dikkat çeken konuları e-posta atan hizmetin durdurulduğu açıklandı. Geçtiğimiz ay 2021 ilk çeyrek raporunu sunan Twitter, 1.04 milyar dolarlık gelirden yaklaşık 68 milyon dolar kazanç elde etti. Abonelik ve bahşiş özellikleri sayesinde gelirlerini katlamayı planlayan şirketin yeni özelliğini ne zaman aktif edeceği henüz bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.