Twitter kullanıcıları için yeni müjde! 'Sesli DM' dönemi

Twitter kullanıcıları için yeni müjde! 'Sesli DM' dönemi

Twitter sesli DM özelliği test ediliyor.

Dünya genelinde milyonlarca dinleyicisi olan K-Pop tarzı, sosyal medyada da oldukça yer buluyor. Öyle ki Twitter’da son 12 ayda K-Pop ile ilgili 6.1 milyar tweet atıldı. Sosyal medya devlerinden Twitter, #KpopTwitter etiketi ile, dünya çapında 20 pazarda en çok bahsedilen K-pop sanatçılarını, en çok bahsedilen şarkıları ve en hızlı yükselen sanatçıları açıkladı. BTS, her pazarda en çok bahsedilen K-Pop grubu oldu. PUBG Mobile için BlackPink görünümleri paylaşıldı K-Pop'un sosyal medyadaki en iyileri açıklandı Geçtiğimiz 10 yıla baktığımızda Twitter ve K-Pop, neredeyse birlikte büyüdü desek

Bilindiği kadarıyla yeni test edilen özellik ilk olarak Brezilya’daki kullanıcılara sunulacak. Twitter, ‘’İnsanların kendilerini Twitter’da hem halka açık hem de özel olarak sohbetlerde nasıl ifade edecekleri konusunda daha fazla seçenek istediğini biliyoruz.’’ diyor ve bu noktada özelliği kullanıcılara kısa sürede sunmak istiyor.

Bu özellik , ilk olarak birkaç hafta önce Matt Navarra tarafından test aşamasında olduğu paylaşılarak duyurulmuştu. Daha sonra yazılım geliştiricisi Alessandro Paluzzi tarafından Twitter kodunda bulunmasının ardından Ağustos ayından bu yana söylentilerde bu özellik ortaya çıktı.

ehuqavtwsaq7tbs.jpgeflia8uxyamfwiv.jpg

Belirtildiği gibi, sesli mesajlar 20 saniye uzunluğunda kısıtlanmış olacak ve alınan mesajları kontrol etmek için basit bir oynat / duraklat düğmesine yer verilecek. Twitter ekibi, sesli mesaj göndermeyi Twitter sohbetlerinin daha doğal bir parçası haline getirmek için tasarladığını söylüyor. Ayrıca, bu özelliğin getireceği kaçınılmaz kötüye kullanım için bir mesaj bildirme özelliği de bulunuyor.

Bütün kullanıcılar için sunulup sunulmayacağı ise henüz belirsizliğini koruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.