Twitter kullanıcılarına müjde! Yeni özellikler yolda

Twitter kullanıcılarına müjde! Yeni özellikler yolda

Sosyal medya platformu Twitter’ın Android ve iOS uygulaması her geçen gün geliştirilmeye devam ediyor.

Bir süre önce iOS için Twitter’a yeni bir özellik geldi. “Lights Out” adı verilen özellik ile birlikte artık Twitter siyah mod ile kullanılabiliyor. Ancak bu özellik, şimdilik yalnızca iOS cihazlarda yer alıyor. Twitter Android uygulamasında yer almıyordu.

Twitter iOS uygulamasının ardından şimdi de Twitter siyah mod özelliği Android’e geliyor. Bu sayede Android kullanıcıları Twitter’ı lacivert temanın yanı sıra siyah tema ile birlikte de kullanabilecek. iOS için siyah mod özelliği kullanıcılara sunulmuştu ancak Android için Twitter, siyah mod özelliğine henüz kavuşmamıştı. Twitter’ın tasarım sorumlusu Dantley Davis, attığı bir tweet ile birlikte tamamen siyah modun Android kullanıcılarına sunulacağını açıkladı. Ayrıca Davis, bu özelliğin Eylül ayında kullanıma sunulabileceğini de belirtti.

Android Q işletim sistemi ile birlikte Android telefonlardaki siyah temalar daha çok artacak. Haliyle Twitter uygulamasının bu özellikten geri kalması, çoğu kullanıcı için hoş bir detay olmayabilir. Ancak bu yeni özellik ile birlikte Twitter Android Q’ya daha iyi ayak uydurabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.