Twitter, Profesyonel Hesapları herkese açıyor!

Twitter, Profesyonel Hesapları herkese açıyor!

Sosyal medya uygulaması Twitter, Profesyonel Hesapları herkesin erişimine sunuyor.

Twitter, işletme hesabından yaptığı paylaşımla kullanıcılarına müjdeyi verdi. Gönderide artık tüm kullanıcıların Profesyonel Hesaba geçebileceğini ve özelliklerini kullanabileceğini açıkladı. Fakat sosyal medya platformu bunun olması için belirli şartlar da sundu. Twitter, Profesyonel Hesap özelliğini ilk olarak geçtiğimiz yıl Nisan ayında test etmeye başlamıştı. Daha sonra Eylül ayında da başta işletmeler olmak üzere başvuruları kabul etmeye başladı. Peki, Profesyonel Hesaba nasıl geçilir ve şartları neler? Haberin ayrıntılarına hep birlikte göz atalım.

twitter-profesyonel-hesaplari-herkese-aciyor-bazi-sartlari-var.webp

Twitter, profesyonel hesaplar için bazı şartlar sunuyor

Yeni özellik sayesinde artık tüm Twitter kullanıcılar, Profesyonel Hesap oluşturabilirler. Fakat kullanıcıların şu şartları sağlaması gerekiyor:

  • Kullanıcıların geçmişte Twitter Kullanıcı Sözleşmesini birden fazla ihlal etmemiş olması gerekiyor.
  • Hesap adı, biyografi metni ve profil fotoğrafı düzenlemeleri eksiksiz ve gerçek olmalıdır.
  • Hesap, gerçek kimlikle oluşmalıdır. Başkasının kimliği, markası ya da kuruluşu altında olmamalıdır. Parodi ya da hayran hesapları, hayvanlar ya da kurgusal karakterler Profesyonel Hesap için uygun değildir.

Profesyonel Hesaba geçmek için ise şu adımları izlemek yeterli:

Ana sayfada> araç çubuğunu >Profesyoneller için Twitter >Kabul et ve devam et

Twitter kullanıcıları, özellikle herhangi bir işletme hesabı olan hesapların bu yeni güncellemeyi kullanması bekleniyor. Çünkü sosyal medyadaki görünüm ve erişimler marka bilinirliği açısından dikkat ediliyor.

Profesyonel hesaba geçişin herkes tarafından erişilmesi, Twitter’ın rakibi olan Instagram’da zaten bulunuyor. Sosyal medya hesaplarının birbirinden özellik alması, aralarındaki rekabeti kızıştırıyor. Yeni özellikler ise kullanıcıların rahat bir deneyim sağlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.