Twitter tweetlere yanıt vermeyi kısıtlama özelliğini açıyor!

Twitter tweetlere yanıt vermeyi kısıtlama özelliğini açıyor!

Twitter tweetlere yanıt vermeyi kısıtlama özelliği olarak da adlandırılabilecek özelliğini nihayet diğer kullanıcılar için sunuyor. 

Hatırlarsanız bu özellik ilk olarak mayıs ayında çok daha sınırlı sayıda kullanıcı ile test edilmişti. Şimdi ise Twitter, tüm iOS kullanıcıları için tweet yanıtlarını sınırlamayı açıyor. Twitter’ın iOS uygulamasında yapılan yeni bir güncelleme, tüm kullanıcıların tweetlerine kimlerin yanıt verebileceğini sınırlamasına olanak tanıyor.

App Store’daki güncellemede ise: “Mayıs ayında, tam olarak istediğiniz kişiyle sohbet etmenin yeni yolunu test ettik, şimdi ise bunu artık daha fazla kullanıcıya ulaşıyor. Böylece daha anlamlı değişiklikler oluşturabilirsiniz” diyor.

Özelliği kullanmak için öncelikle iOS kullanıcısı olmanız gerekiyor. Eğer iOS kullanıcısıysanız, yeni güncellemeyi yapmak yeterli. Kullanıcılar bir tweet atarken; herkes cevap verebilir, sadece takip ettikleri kişiler cevap verebilir ve sadece bahsettikleri insanlar cevap verebilir gibi üç seçenek ile karşılaşacak. Kullanıcılar istedikleri seçeneğe tıklayarak , hangi kişilerin cevap vereceğini seçmiş oluyor.

Söz konusu özellik, Twitter’ın son aylarda yaptığı ilginç değişikliklerden bir tanesi oldu. Özelliğin şu anda Twitter’ın Android uygulamasının kullanıcıları tarafından da kullanılabilir olup olmadığı veya tüm Twitter web kullanıcıları tarafından ne zaman kullanılabilir olacağı net değil ancak kesin bir şey varsa o da iOS kullanıcılarının son güncelleme ile bu özelliği kullanabildiği.

Hatırlarsanız, daha dün Twitter, paylaştığı yeni bir blog yazıyla birlikte güvenlik açığının da olduğu itirafını yapmıştı. Twitter Android açığı ile tedirgin etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.