Twitter yanıtlar özellikleri güncelleniyor!

Twitter yanıtlar özellikleri güncelleniyor!

Corona virüs pandemisi nedeniyle evde kaldığımız şu günlerde yine birçok konunun tartışıldığı, konuşulduğu tek platform Twitter olmaya devam ediyor. 

Bu süreçte Twitter’dan sevindiren güncelleme geldi. Çok fazla tweet arasında kaybedilen konuşmalar ve karmaşık iletişim yapısı değişiyor. Yeni Twitter yanıtlar özellikleri geliyor! Bu özelliklerden biri de tweetlere kimin yanıt vereceğini belirleme.

Yeni gelecek yanıtlar özelliğinden biri tweetinize kimlerin yanıt verebileceğini belirlemek. Belirli kullanıcılar için açılan bu özellik, ilerleyen dönemde tüm Twitter kullanıcıları için aktif hale getirilecek. Bu özelliğin nasıl kullanılacağını aşağıdaki tweetimizde anlattık. Bir diğer yeni özellik ise tweet yanıtlarının karmaşık yapısını çözecek cinsten.

Twitter kime cevap verdiğinizi ve konuşmanın nasıl aktığını anlamanızı kolaylaştırmak için satırlar ve girintiler kullanacak yanıtlar için yeni bir düzen getirdiğini de duyurmuştu. Şirket ayrıca, sohbetler içerisindeki yanıtları daha kolay takip etmek için beğeniler, retweet ve yanıt simgeleri dahil olmak üzere etkileşim eylemlerini yeni bir sekmeye yerleştirmeyi de test edecek.

Bu özellikler Twitter’ın prototip uygulaması olan twttr‘de bir yıldan uzun bir süredir test ediliyor. Uygulama, Ocak 2019‘da Tüketici Elektroniği Fuarı‘nda Twitter’ın genel ağının dışındaki alanda yeni fikirler denemesinin bir yolu olarak tanıtılmıştı. Twttr üzerinde bir süre test edilen özellikler Twitter’da kullanıma sunulmaya devam ediyor. Yeni yanıtlama ve konuşmalar özellikleri de testlerini tamamladı ve kısa süre içerisinde Twitter’da kullanılabilir olacak. Özelliklerin öncelikle iOS ve Web için sunulması beklenirken, uzun bir ara geçmeden de Android cihazlara dağıtılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.