Twitter yeni özelliğiyle Instagram’a göz kırpıyor

Twitter yeni özelliğiyle Instagram’a göz kırpıyor

Twitter, fotoğraflar için planladığı yeni özelliğini sızdırdı. Özellik, Instagram'a göz kırpıyor.

Twitter, platformda son zamanlarda çok sayıda değişikliğe ve yeni özelliğe gitti. Şirket şimdi de, Instagram’dan aşina olunan bir özelliği entegre etmeye hazırlanıyor.

Sosyal medya devi Twitter, fotoğrafları ve videoları zaman çizelgesinde görüntülemek için uçtan uca yeni bir düzen üzerinde çalışıyor. Şirket aynı zamanda kullanıcılarına tweet düzenleme seçeneği hakkında ne düşündüklerini soruyor.

Yeni düzen, araştırmacı gazeteci Jane Manchun Wong tarafından açıklandı. Wong’nu gösterdiği yeni düzen, fotoğrafların ve videoların tüm yatay alanını doldurmasıyla Instagram’a benziyor.

twitter-fotogralar-icin-yeni-duzen-getiriyor-2.jpg

Bu yılın başlarında platform, kullanıcıların 4K çözünürlüğe sahip medya yüklemesine olanak tanıyan bir özellik yayınladı. Şirket ayrıca görüntülerin zaman çizelgesinde tam boyutlarında gösterilmesi için de düzenlemeler yaptı. Bu nedenle Twitter’ın fotoğraf ve video görüntüleme deneyimini daha da geliştirmek istemesi şaşırtıcı değil.

Yeni düzenin ne zaman kullanıcılar sunulacağı henüz belli değil. Ancak Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey, Wong’un tweetine uçtan uca fotoğrafların çok daha iyi olduğu yorumunu yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.