Twitter, yıllardır beklenen özelliği getiriyor!

Twitter, yıllardır beklenen özelliği getiriyor!

Ünlü sosyal medya platformu Twitter'da kullanıcılara sunulacak olan yeni özellik sayesinde tek bir tweette fotoğraf, video ve GIF paylaşılabilecek.

Popüler sosyal medya platformu Twitter, yeni testler kapsamında tweet içerisinde aynı anda fotoğraf, video veya GIF paylaşılabileceğini ifade etti. Şirketin doğruladığı yeni özellik, kullanıcıların tek bir tweet’e birden fazla resim, video ve GIF yerleştirmesine izin verecek. Açıklamaya göre, “dört adede kadar multimedya tek bir tweet’te karıştırılabilecek”.

twitter-kullanicilarin-yillardir-bekledigi-ozelligi-aliyor2.webp

Kullanıcıların Twitter üzerinden konuşmalar gerçekleştirdiğini ve tek multimedya desteğinin yeterli olmadığını belirten şirket, nihayet tek tweet içerisinde farklı medya formatlarını destekleyecek. Twitter, kullanıcıların böylece 280 karakterin ötesinde kendilerini anlatma fırsatına sahip olacağını söyledi.

Test kapsamında olan bazı kullanıcılar özellik hakkında tweet attı, ancak Twitter çoklu multimedya desteğinin nasıl görüneceği şu anda belli değil. Ayrıca tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağını da bilmiyoruz.

twitter-kullanicilarin-yillardir-bekledigi-ozelligi-aliyor.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.