Twitter’a bomba özellik geldi!

Twitter’a bomba özellik geldi!

Twitter kısa süre önce prototip uygulaması twttr’ı kullanıma sundu. Bu uygulamaya sürekli yeni özellikler ekleyen şirket, özelliklerin beğenilmesi halinde bunları ana uygulamasına getiriyor.

Twttr adlı prototip uygulamada şu an konuşmaların daha kolay okunmasını sağlayan yenilenmiş bir tasarım, etiket sistemi gibi özelikler var. Ayrıca uygulamaya güncellenmiş bir tweet kamerası ve geliştirilmiş gece modu da eklendi.

Bu özellikler, sosyal medya uygulamasının daha rahat kullanılmasına olanak sağlayacak gibi görünüyor. Twitter ürün yönetimi direktörü Sara Haider konu ile ilgili: “Twttr konusunda çok heyecanlıyız. Yeni özellikleri deneyimlemeyi seviyoruz. Geri dönüşler bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Ancak yine de özellikleri herkese sunmadan önce daha çok çalışmalıyız.” dedi.

Ve bu gelişmelerin ardından son güncelleme ile birlikte Twttr uygulamasına bir yeni özellik daha eklendi. Bundan böyle kullanıcılar bir tweetin üstüne gelip onu sola kaydırdıklarında tweeti beğenmiş olacaklar. Söz konusu özellik “kaydır beğen” olarak adlandırılıyor.

basliksi.jpg
Bunların dışında uygulamaya yakında,” sohbete abone ol” ve “sohbetleri gizle” gibi özellikler gelmesi bekleniyor.Siz de söz konusu özellikleri herkesten önce deneyimlemek, Twttr prototip programına dahil olmak istiyorsanız buraya tıklayarak beta uygulamaya kayıt olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.