Twitter’da kullanıcılar nasıl sessize alınır? İşte yanıtı...

Twitter’da kullanıcılar nasıl sessize alınır? İşte yanıtı...

Twitter’ın sessize alma fonksiyonu ile, favori dizilerinizin yeni bölümlerini diğer Twitter kullanıcılarının görüşlerinden müdahalesiz izlemeniz mümkün. Peki Twitter’da kullanıcılar veya kelimeler nasıl sessize alınır?

Merakla takip ettiğiniz dizilerin yeni sezon heyecanı Twitter’da çoktan başladı. Şimdilerde dizilerin yeni sezon tanıtımları yapılırken TV’de, Twitter’da da kullanıcılar bekledikleri diziler hakkında çoktan konuşmaya başladı. Yabancı ve Türk dizilerin yeni sezonları arka arkaya gelirken, merakla beklediğiniz dizilerin sürprizini kimsenin bozmasını istemezsiniz.

Game of Thrones, The Walking Dead ve Westworld gibi yabancı diziler dünyada ve ülkemizde büyük ilgiyle takip ediliyor. Kimileri bölümleri çıkar çıkmaz izlese de kimileri yoğunluktan uygun zamanı bulamıyor. Sosyal medyada gezinirken de spoiler'a maruz kalabiliyor. 

Twitter’ın sessize alma özelliği gördüğünüz paylaşımları kontrol etmenizi sağlıyor. Kullanıcılar diğer hesapları, belirli kelimeleri, cümleleri, kullanıcı isimleri, emojileri ve hashtagleri bile sessize alabiliyor. 

Başka bir Twitter hesabını sessize alırsanız o hesabın Tweetleri sayfanızda gözükmüyor. Tweetlerinin hepsi ilginizi çekmese de arkadaşlarınızla iletişimde kalmak için çok iyi bir yöntem. Sessize alınmış hesaplar, sizin onları sessize aldığınıza dair bir bilgilendirme almazlar ve sizi tweetlerinde etiketlediklerinde veya doğrudan mesaj attığında bildirim alabiliyorsunuz. Bildirimlerini sayfanızda görmek istemiyorsanız takip etmediğiniz hesapları da sessize alabilirsiniz. 

Sessize almak, engellemek veya takipten çıkarmaktan farklıdır çünkü sessize aldığınız hesapların onları sessize aldığınızı öğrenmelerinin yolu yoktur. Bu fonksiyona herhangi bir Tweet’deki ikondan ulaşabilirsiniz.

Belirli kelimeler, cümleler, kullanıcı isimler, emojiler ve etiketleri de sessize alabilirsiniz. Bunun için Ayarlar ve Gizlilik sekmesine gidip, sessize alınan kelimeler kategorisine basmanız gerekiyor. Ardından ana sayfanızda görmek istemediğiniz isim, kelime, ifade veya etiketleri birer birer ekleyecek spoilerdan arındırılmış bir ana sayfa elde edebilirsiniz. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.