Twitter'da spam mesaj tuzağı  Sakın kanmayın

Twitter'da spam mesaj tuzağı Sakın kanmayın

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da her geçen gün yeni bir sahte mesaj ve dolandırıcılık yöntemi türemeye devam ediyor.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da her geçen gün yeni bir sahte mesaj ve dolandırıcılık yöntemi türemeye devam ediyor. Sahte takipçi, hesabınız ele geçirildi ve benzeri yöntemlerle kullanıcıları ağına düşürmeye çalışan sahtekarlar, spam mesaj yoluyla şanslarını deniyorlar.

Twitter'da mesajlar hanesine düşen ve yüzlerce sahte hesaptan gelen "Merhaba, hesabınıza İstanbu-Ankara yerinden giriş sağlanmıştır. Bu işlemi siz yapmadıysanız bu bağlantıdan lütfen bizimle iletişime geçiniz http://twiterrsecutirty.gq/?221  Twitter 39 Twitter Inc" mesajı bazı kullanıcıları tedirgin etti. Dolandırıcılık yöntemi olan bu mesajlara kesinlikle itibar etmeyin.

3d8d804a-6f9c-4e62-b9a2-4de64b370f42.jpg

Mesaj kutularını dolduran bu ve bunun gibi mesajlarda yer alan vaatlerin ise hiç bir doğruluğu yok. Üstelik bu tuzağa düşerek bu sahtekarların havuzlarına da farkında olmadan girmiş bulunuyorsunuz. Sizin haberiniz dışında hesabınıza hareketler ve paylaşımlar oluşabilmekte ve diğer takipçilerinize mesajlar atabiliyorsunuz. Kaynak: Twitter'da "ücretsiz takipçi" tuzağına düşmeyin 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.