Twitter'dan Bitcoin hediye edeceğim dedi ve...

Twitter'dan Bitcoin hediye edeceğim dedi ve...

Twitter’da Bitcoin çekilişi başlatan @TravWeav adlı kullanıcı ortalığı karıştırdı. Travis Weaver, 1500 Bitcoin'inden seçeceği şanslı 5 kişiye birer adet Bitcoin hediye edecek. Peki çekilişe katılmak için ne yapmak gerekiyor? İşte yanıtı...

Bitcoin fiyatları arttıkça, birçoğumuz yıllar önce bu para birimine neden yatırım yapmadığmıza pişman oluyoryuz. Bugünlerde değeri 17 bin doları geçen Bitcoin'i eskiden alsaydık, evet şimdilerde zengindik.

Bu pişmanlık, şimdilerdeyse insanları biraz acele ettirerek Bitcoin aldırmaya itiyor. Ya da işinizi şansa da bırakabilirsiniz. Nasıl mı? Örneğin Travis Weaver ya da Twitter'daki adıyla @TravWeav, beş şanslı kişiye Bitcoin'lerinden hediye edecek. Hatta iddia edilen tweet şu anda 166 binden fazla RT aldı. 


Weaver, 2011 yılında 2,87 dolardan 1500 bitcoin almış ve şimdi bunkardan takipçilerine hediye etmek istiyor. Yapmanız gereken tek şey yukarıdaki tweeti RT'lemek. Weaver daha sonra kullanıcılar arasından rastgele 5 kişiyi seçerek her birine 1 adet Bitcoin verecek. 

Weaver'ın gerçekten 1500 Bitcoin'e sahip olduğuna veya bunları gerçekten hediye edeceğine dair bir kanıt yok. Ancak Weaver'ın tweet'i her geçen saniye daha fazla RT ve yorum alıyor. Weaver kazananı kısa süre sonra açıklayacak. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.