Twitter’dan o uygulamalara erişim engeli!

Twitter’dan o uygulamalara erişim engeli!

Twitter üçüncü taraf uygulamaları için almış olduğu karar ile birlikte gündem konusu oldu. Alınan kararla, üçüncü taraf uygulamalarının bazı önemli özelliklerine erişim engeli getirildi.

Sosyal medya şirketinin almış olduğu karar doğrultusunda, üçüncü parti uygulamalarını kullanan kullanıcılarını önceden uyarmıştı. Bugün ise önceden uyarılan üçüncü taraf uygulamalarının bazı özelliklerine erişim engeli uygulanmaya başlandı.

Twitter tarafından yapılan açıklamayla, Tweetbot, Twitterrific, Talon gibi popüler üçüncü taraf uygulamalarının önemli özelliklerini kapsayan erişim engeli, push bildirim ve otomatik olarak yenilenen zaman akışı gibi özelliklerin artık kullanılamayacağını belirtti.

Twitter üçüncü taraf uygulamaları
 

Neredeyse 6 yıldır kullanılan bu uygulamalar, zamanla Twitter‘ın yerel uygulamaları arasına bile girmeyi başardı. Daha önceden 19 Haziran’da uygulanmaya başlayacak olan erişim engeli kullanıcılardan gelen yoğun şikayetler üzerine ileri tarihe ertelenmişti. Bugünden itibaren üçüncü taraf uygulamalarının bazı özelliklerinin fişini çekmeye başlayan Twitter yetkilileri, önceliğinin kendi uygulamalarını geliştirmek olduğunun da altını çizdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.