Twitter’dan sesli sohbetler için flaş hamle

Twitter’dan sesli sohbetler için flaş hamle

Sosyal medya platformu Twitter sesli sohbetlere odaklanan bir özellik olan Spaces özelliğini test ediyor. 

Twitter, 2016 yılından beri hem iOS hem de Android sürümü bulunan Breaker adlı podcast uygulamasını satın aldı. Bu satın alma hamlesiyle Twitter sesli sohbetler odası için büyük adımlar atmaya hazırlanıyor. Twitter üzerinden duyurulan bu haberde, Breaker’ın kurucu ortağı Leah Culver, Twitter’ın Spaces özelliğini geliştirmeye yardımcı olacakları için heyecan duyduğunu yazdı.

Culver Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda,” sesli sohbetlerin geleceğini yaratmaya yardımcı olmaktan heyecan” duyduğunu yazdı. CEO Erik Berlin ise şirketin blog sayfasında paylaştığı yazıda genel anlamda ” sesli iletişim konusunda gerçekten tutkuluyuz ve Twitter’ın her yerinden insanlar için halka açık konuşmaları kolaylaştırma yöntemlerinden ilham alıyoruz” vurgusunu yaptı.

Medium üzerinden paylaşılan bir blog yazısıyla açıklanan bu satın alma üzerine Breaker, 15 Ocak tarihinde kapatılıyor. Mevcut aboneliklerin ise nasıl başka hizmetlere aktarılacağı da yazıda tek tek anlatılıyor. Breaker ekibinin Twitter bünyesine katılması üzerine geliştirilecek yeni özelliklerin ne olduğu henüz bilinmiyor ancak ilerleyen günlerde detayların ortaya çıkmasını bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.