Twitter'dan yeni atak! Twitter'a tweet alıntılama özelliği geldi!

Twitter'dan yeni atak! Twitter'a tweet alıntılama özelliği geldi!

Twitter tüm kullanıcılarını kapsayacak yeni bir özelliğini test etmeye başladı.

Twitter, retweet içerisine yorum eklemeye yarayan özelliği bundan sonra “tweet alıntılama” olarak adlandıracak. Tweet’e cevap vermekten farklı olarak bir görüş bildiren paylaşımların takip edilmesi kolaylaşacak. Tweet alıntılama olarak adlandırılan özellikten bir de video paylaşıldı.

Bildiğiniz üzere yorum içeren retweet’lerin takip edilmesi bazen zor olabiliyor. Bu karmaşaya çözüm getiren Twitter ekibi, yorum içeren retweet’leri alıntı tweet olarak adlandırarak daha pratik hale getirdi. Artık herhangi bir tweet’e yapılan yorumları aynı tweet üzerinden görebileceğiz.

Paylaşılan video, yeni özelliği oldukça basit bir şekilde anlatmış. Tweet’e cevap vermekten çok farklı olmayan bu özellik cevabı retweet olarak yapmamızı sağlıyor. Bu özellik benzer şekilde bulunuyordu fakat bundan sonra takip edilmeleri kolaylaşacak. Yeni Twitter özelliğini kullanabilmek için eskiden olduğu gibi retweet butonuna tıklamalı, ardından “tweet alıntılama” butonuna tıklamalısınız.

Özellik hem web, hem de mobil kullanıcıları için kullanıma sunulmuş durumda. Eğer retweet sekmesinde bu özelliği göremiyorsanız uygulamanızın veya tarayıcınızın güncel olduğundan emin olun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.