Twitter'ın Yahoo'yu Satın Alacağı İddia Edildi

Twitter'ın Yahoo'yu Satın Alacağı İddia Edildi

Zor günler geçiren arama motoru Yahoo'yu dünya devi Twitter'ın alacağı Amerikan'ın prestijli gazeteler tarafından iddia edildi.

Uzun zamandan beri işlerin yolunda gitmediği Yahoo'da satış işlemlerinin yapılacağı ve teknoloji devinin Twitter'a iddia edildi.

Arama motoru için işler yolunda gitmiyor. Marka tarafından yapılan son atılımların da proje aşamasında kalması bu konuda son beklentilerin de tükenmesine yol açarken, bu konuda yapılan anlaşmalar ile birlikte satışı gündeme gelmişti. Bugüne kadar hiçbir marka tarafından resmi bir açıklama yapılmazken,Yahoo'nun satışının Twitter'a yapılacağı iddia edildi.

Gizli Görüşmeler Yapılıyor!

Twitter tarafından arama motoru satış işlemleri için gizli görüşmelerin yapıldığı ve görüşmeleri de özellikle gizlilik içinde tutmak istediği öğrenilirken, iki firma da bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı.

Basında Yer Aldı!

Konuyla ilgili haberler New York Post’un haberinde yer alırken, yapılacak satın alma ile birlikte Twitter 2016 yılına damga vurmaya hazırlanıyor. Her ne kadar iyi bir dönemden geçmese de internet tarihinin en eski isimlerinden olan ve ismi bile saygı duyulmasını sağlayan Yahoonun Twitter'a katılması markaya da büyük bir güç katacak.

Yahoo yönetimi tarafından satış kararının alınmasının ardından pek çok teklifin geldiği öğrenilirken, bu konuda henüz kesin anlaşma sağlanamamıştı. Öyle ki marka için Verizon ve TPG gibi önemli markaların olduğu 10 farklı şirketin Yahoo için teklif yaptığı biliniyordu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.