Twitter 'retweet sayacı geliştiriliyor'

Twitter 'retweet sayacı geliştiriliyor'

Twitter’ın üzerinde çalıştığı yeni özellikler ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. 

Jane Manchun Wong tarafından ortaya çıkartılan yeni retweet özelliği, sayaç sisteminindeki değişikliği gösteriyor. Buna göre yeni tasarımda retweet bölümünde iki farklı sekme yer alıyor olacak. Bu sekmeler retweet sayacı olarak kullanılacak. Bir sekme yorumlarla birlikte olan sayaç için, bir sekme de yorumsuz sayaç için ayrılmış olacak.

Şu an için bu yeni Twitter özelliği test aşamasında gibi görünüyor. Ayrıca anlaşıldığı kadarı ile şu an için sekmeli retweet özelliği sadece Android uygulamasında kendini gösteriyor. Mevcut durumda test süreçleri söz konusu olduğu için bu yeniliğin hem iOS hem de Android uygulamalarında aktif olacağını söylemek yanlış olmayacaktır. Şu an için bu özelliğin ne zaman aktif olarak tüm kullanıcılara ulaştırılacağı hakkında da bir bilgi mevcut değil.

Bu konudan farklı olarak hatırlatmak gerekirse kısa bir süre önce de Twitter’ın tweet zamanlama özelliği hakkında bilgiler gündeme gelmişti. Bu özellik ile birlikte ileri bir tarihte yayınlanması için tweet planlamak mümkün olacak. İlerleyen dönemlerde her iki yeni özellik ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.