TYF 2021 Funboard Slalom Ligi 1. Ayağı Dikili'de başladı

TYF 2021 Funboard Slalom Ligi 1. Ayağı Dikili'de başladı

Türkiye Yelken Federasyonu ve Dikili Belediyesi ortaklığında 2021 Funboard Slalom Ligi 1. Ayak yarışları Dikili Çandarlı’da başladı.

Yelken sporuna gönül veren sporcuların buluştuğu ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi’nin de desteklediği üç günlük yarışların ilk etabı tamamlandı.

2021-funboard-dikili-07-001.jpeg

Çandarlı’da Çağla Kubat rüzgarı

U15 junior kız, U15 Junior erkek, U17 kız, U17 erkek, U21 genç kız, U21 genç erkek, kadın, erkek, genç master erkek, genç master kadın olarak 10 farklı kategoride 53 sporcunun rekabetinde başlayan yarışların sürpriz konuğu ise profesyonel rüzgar sörfçüsü Çağla Kubat oldu.

2021-funboard-dikili-10-001.jpeg

Çandarlı’nın mavi bayraklı Doğu Plajı’nın eşsiz güzelliği ve esen rüzgarıyla sporcular izleyenlere unutulmaz anlar yaşattılar.

2021-funboard-dikili-01-001.jpeg

“Spor ve sporcuya desteklerimiz devam edecek”

TYF 2021 Funboard Slalom Ligi 1. Ayağı’na ev sahipliği yapan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Dikili’nin su sporlarında önemli bir yer edindiğini ve su sporlarını bölgede yaşatmak için çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceklerini belirterek, “Türkiye Yelken Federasyonu ve belediyemiz ortaklığında 2021 Funboard Slalom Ligi 1. Ayak yarışlarının startını mavi bayraklı Çandarlı Doğu Plajı'mızda verdik.

2021-funboard-dikili-02-001.jpeg

Esen rüzgar eşliğinde farklı kategorilerde 53 sporcumuzun yarıştığı etkinliğin ilk günü kıyasıya bir rekabete sahne oldu. Dikili’mizde su sporları dahil bir çok alanda sporseverleri ağırlamaya, spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz. Pazar günü son bulacak yarışlarımıza tüm hemşehrilerimizi bekleriz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.