U12 İzmir Cup’a Atlas Sağlık Eğitim Vakfı'ndan destek!

U12 İzmir Cup’a Atlas Sağlık Eğitim Vakfı'ndan destek!

Altınordu tarafından bu sene 6’ncısı düzenlenen Uluslararası U12 İzmir Cup’ta turnuva heyecanı başladı. 

Üç gün boyunca yapılacak maçlarda 24 ülkeden 72 takım mücadele edecek. İlk karşılaşmanın bugün gerçekleştiği U12 İzmir Cup’ta ilk iki gün elemeler yapılacak. Pazar günü ise final maçları gerçekleşecek. Turnuvanın şampiyonluk maçı ise 16:00’da oynanacak. Şampiyonluk maçının ardından düzenlenen törende kupalar sahiplerine verilecek. 

Atlas Vakfı U12 İzmir Cup destek sponsorlarından biri oldu

Atlas Sağlık Eğitim Vakfı ise U12 İzmir Cup’ın destek sponsorlarından biri oldu. Vakıf üç gün boyunca fair play ruhuyla genç takımların mücadele edeceği turnuvaya verdiği destekle gençlerin spor ve spor kültürüyle yetişmesine verdiği önemi bir kez daha göstermiş oldu. 

“Genç takımların mücadelesi spor kültürüne olumlu katkılar sağlayacak”

Bu yıl 6’ncısı düzenlenen ve uluslararası boyutta da ilgiyle takip U12 İzmir Cup ile ilgili konuşan Atlas Sağlık Eğitim Vakfı Başkanı Mustafa Apak turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi. Dünyanın pek çok yerinden gelen genç sporcuların İzmir’de buluşmasının çok önemli olduğunu belirten başkan Apak, “İzmir üç gün boyunca çok güzel maçlara ve mücadelelere ev sahipliği yapacak. Geleceğin sporcularının birlik ve beraberlik ruhu ile edeceği mücadele spor kültürüne olumlu katkılar sağlayacak. Genç sporcularımıza ve yeteneklerimize bu imkanı sağladıkları için başta Altınordu’ya ve turnuvaya katkı sağlayan, destek veren herkese teşekkür ederiz. Atlas Vakfı ailesi olarak biz de bu turnuvanın bir parçası olduğumuz için de oldukça mutluyuz” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.