UBAM Müdüründen Tecavüz İddiasına Savunma: İktidarsızım

UBAM Müdüründen Tecavüz İddiasına Savunma: İktidarsızım

UBAM Genel Müdürü İsmail Karakaş, uyuşturucu madde bulundurma ve temininden tutuklanmasının ardından bu sefer de tecavüz suçlamalarıyla hakim karşısına çıktı, "iktidarsızım" dedi.

Uyuşturucu Madde Bağımlılıkları ve Alkolizmle Mücadele Federasyonu (UBAM) Genel Müdürü İsmail Karakaş, hakkındaki uyuşturucu verip tecavüz ettiği iddiasına karşı "iktidarsız" olduğu savunmasını yaptı. Karakaş tedavi için başvuran uyuşturucu bağımlılarına uyuşturucu temin ettiği gerekçesiyle tutuklu bulunuyor.

Tedavi olmak için UBAM'a başvuran uyuşturucu bağımlılarına uyuşturucu temin ettiği nedeniyle tutuklu bulunan İsmail Karakaş'ın hakkında bu suçlamanın yanında tecavüz suçlamasıyla karşı karşıya. İddiaya göre UBAM Genel Müdürü, kuruma başvuran uyuşturucu bağımlılarına krize girmeleri durumda kendisine gelmelerini söyledi, kendilerine gelen bağımlılara ise uyuşturucu madde veren Karakaş, uyuşturucu etkisinde olan kişilere tecavüz etti.

Uyuşturucu madde temininden tutuklu bulunan, şimdi de tecavüz suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Tecavüz suçlamasına iktidarsız olduğu savunmasını yapan İsmail Karakaş'ın bu açıklamasının ardından savcılık yine UBAM'da çalışan müdürün nikahsız eşi D. T.'nin ifadesine başvurdu. D. T. Karakaş'ın hiçbir sorunu olmadığını söyleyerek, 5 ay önce çocukları olduğunu ifade etti. D. T. ayrıca kendisinden bir çocuğu olan Karakaş'ın Van'da evli olduğu kadından 4 çocuğu olduğu bilgisini paylaştı. Savcılık UBAM Genel Müdürü'nün iktidarsız olup olmadığını belirlenmesi amacıyla devlet hastahanesine sevkine karar verdi

Müdüre yapılan aramalarda bir çok illegal madde tespit edilmişti

Geçtiğimiz günlerde UBAM Genel Müdürü hakkında, tedavi için başvuranlara para karşılığı uyuşturucu madde sattığı ve para verildiği halde tedavi merkezine kabul edilmediği ihbarı yapılmıştı. Bir bağımlı kadın da kriz anında uyuşturucu verip tecavüze uğradığını iddia ederek polise başvurmuştu. İsmail Karakaş'ın makam ve aracında yapılan aramalarda kullanıma hazır 36 adet uyuşturucu paketi, özel reçetelerle satılan 100'ün üzerinde ilaç ve tedavi merkezine gelen bazı hastaların kimlikleri bulunmuştu.  Öte yandan makam masasında yapılan aramada masanın altına yapıştırılmış şekilde bir ses kayıt cihazı bulundu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.