Uber’den yeni plan!

Uber’den yeni plan!

Uber kentsel hareketlilik planı ile bisiklet ve scooter servisini hayata geçiriyor.

Uber ulaştırma ağındaki hizmetleri genişleterek farklı araçları daha fazla kullandırmayı amaçlayan kentsel hareketlilik planı içerisine girdi. Uber, bu aralar farklı ulaşım hizmetleri planları yaparak ulaştırma ağını genişletiyor. Geçtiğimiz günlerde uçan taksi planına da yeni bir yön veren şirket, şimdi de bisiklet ve scooter hizmetlerini geliştirecek.

Uber bisiklet ve scooter hizmetlerini arka planda kaldığını düşünerek yeni bir plan hazırlama içerisine girdi. Bu hamle ile şirket ulaştırma ağını kentsel hareketlilik platformuna dönüştürmeyi düşünüyor. Bu haftadan itibaren Atlanta, Georgia, San Diego ve California’daki Uber müşterileri, bu yıl şirketin satın aldığı Jump ve Lime isimli girişimlerden kiralanan motosiklet, bisiklet ve scooterları daha fazla uygulama içerisinde görecek.

Lime, geçtiğimiz günlerde hem Atlanta hem de San Diego‘daki scooter’larına şirket markalarını ekledi ve bu hamle ile ortaklığı daha da güçlendirdi. Bu yeni plan ile şirket hem girişimlerin büyüme hızını artırmayı planlıyor hem de kullanıcılara kentsel hareketlilik projesi kapsamında daha fazla ulaşım seçeneği sunmayı planlıyor.

Şirket CEO’su Dara Khosrowshahi bu kentsel hareketlilik planı hakkında “Uygulama üzerinden bisiklet ve scooter’lara olan talebin artması ile kentsel hareketlilik planını kullanıcıların da istediğini farkettik. Bu alandaki odağımızı artırarak kullanıcılara daha fazla ulaşım ağını daha rahat sunabilmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.