Üç yavru kediyi kürekle öldüren adam protesto edildi!

Üç yavru kediyi kürekle öldüren adam protesto edildi!

Eşine saldırdıkları gerekçesiyle Kemal A. isimli şahıs 3 yavru kediyi kürekle vurarak öldürdü. 

Medya Ege- İstanbul Bahçeşehir’deki bir sitede, eşine saldırdıkları gerekçesiyle Kemal A. isimli şahış 3 yavru kediyi kürekle vurarak öldürdü. Yaşanan vahşet sonrası duruma kayıtsız kalmayan hayvanseverler Kemal A. isimli şahısın kafesinin önünde protesto eylemi gerçekleştirdi.  

 

Eylemde "hayvanlara kalkan eller kırılsın", "Katil esnaf istemiyoruz" sloganları atan hayvanseverler tepkilerini dile getirdi.  Gerçekleştirilen eyleme manken Deniz Akkaya da katılarak protestoculara destek verdi. 

1044574284_0_15_1000_556_1000x541_80_0_0_8d2488425a12282cd3e4a66d0b4e24b2.jpg

Ne olmuştu?

İstanbul'da Bahçeşehir'deki sitede bir kedi 3 yavru dünyaya getirdi. Kedilerin bakımıyla ilgilenen Ayşe Genç Usta, 19 Mayıs'ta markete giderken kedilere mama verdi. Usta evine döndüğünde iddiasına göre, anne kedinin ağzından kan geldiğini, yavru kedilerden birinin öldüğünü, ikisinin ise yaralandığını gördü. İstanbul Bahçeşehir’deki bir sitede, eşine saldırdıkları gerekçesiyle Kemal A., 3 yavru kediyi kürekle vurarak öldürdü. Olayın ardından gözaltına alınan Kemal A., kedilere kürekle saldırdığını itiraf etti ve ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

kbdm0wrtxugclbxdpzrrta.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum