UÇAK KARDEŞLER EGE'NİN GURURU OLDU

UÇAK KARDEŞLER EGE'NİN GURURU OLDU

İzmir/Seferihisar ve Manisa/Alaşehir ‘de yaş sebze meyve sektöründe faaliyet gösteren ve her yıl ihracat rekoru kıran Uçak Kardeşler Şirketi yine bir ilk daha gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde başlatılan istihdam seferberliğinde Uçak kardeşler yine ödül verilecek şirketler listesinde ilk sıralarda yerini aldı.


Ülke ekonomisine katkı koymayı kendine ilke edinen Uçak Kardeşler Şirketler grubu “Milli İstihdam Seferberliğinde” katkılarından dolayı Ege Bölgesinde ve İzmir’de ödüle layık görülen tek şirket oldu.


Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde, "İstihdam Şurası ve Milli İstihdam Seferberliği Ödül Töreni" nde Uçak Kardeşler adına ödülü, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Uçak, Sayın Cumhurbaşkanımız ve sayın Başbakanımızın elinden teslim aldı.


Ülke ekonomisine katkı sağlamanın haklı gururunu yaşayan Uçak kardeşler şirketler grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Uçak; Ödül töreninden sonra yaptığı açıklamada;


“Şirketimiz birçok konuda ödüle layık görülmüştür. Ancak en anlamlı ve önemli ödül bu ödül oldu. Ülkemizin en önemli konularından birisi olan işsizlik ve istihdam konusunda Ülkemize katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı istihdam seferberliğine katkı verebilmemiz için yatırım yapmamız gerekiyordu. Şirket olarak, birçok şirketin yatırım yapmaktan korktuğu dönemde, Ülkemizdeki istikrara, güçlü ülke yönetim ve iradesine güvenerek, inanarak yatırım yaptık. Bunun doğal sonucu ise kuşkusuz istihdam’a katkı sağlamaktı. Cumhurbaşkanımızın şurada tüm iş adamlarından istemiş olduğu +2 istihdam çağrısı içinde şirket olarak yeni yatırım planları için çalışmaya başladık. Bu çağrıda beklenen sonuca ulaşmak için elimizden geleni yapacağımızın bilinmesini isteriz.”


“Şura’da,  Cumhurbaşkanımızın yaptığı açıklamalar ise tüm iş adamları gibi bizi de sevindirdi”, diyen Hayrettin Uçak, “Bu ülke için yapılması gereken her işe ve her göreve hazırız” diyerek konuşmasını bitirdi.

  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.