Uçak kazasıyla ilgili şok yorum: 'Çürümüşüz biz, acınacak...'

Uçak kazasıyla ilgili şok yorum: 'Çürümüşüz biz, acınacak...'

Başaran Holding'e ait uçağın düşmesi sonucu meydana gelen kazada 11 kişi hayatını kaybetti.

Kara kutusu bulunan uçak kazasıyla ilgili bilgiler gelmeye devam ederken bazı ünlüler de uçak kazasına yapılan yorumlar üzerinden eleştiriler yaptı. İşte Can Yılmaz ve Hande Doğandemir gibi ünlülerin uçak kazasına ilişkin sosyal medya eleştirileri...

Bekarlığa veda partisi yapmak üzere arkadaşlarıyla birlikte yurt dışına çıkan Mina Başaran, babasının şirketine ait uçakla dönüş yolculuğunda olduğu sırada yaşadığı kaza nedeniyle hayatını kaybetti. Arkadaşlarıyla birlikte geçirdiği mutlu saatlerin ardından gelen ölüm, yakınlarını ve onları tanıyanları yasa boğarken böylesine büyük bir acının ardından bile sosyal medya hesaplarından çirkin yorumlar yapanların sayısı bir hayli fazlaydı. Ölüm üzerinden yapılan bu çirkinliğe tepki gösteren ünlü isimlerse sosyal medya hesaplarından şu paylaşımları yaptı:


Hande Doğandemir

Bugünkü üzücü uçak kazasıyla ilgili öyle yorumlar okudum ki insanlığımdan utandım. Böyle acı bir olayda bile nasıl bu kadar acımasız vicdansız ve kalpsiz olabilirsiniz, hiç tanımadığınız insanlara karşı bu kadar kin ve nefret dolu olmanın ağırlığını nasıl taşıyorsunuz?

Can Yılmaz

Düşen uçak ile ilgili sosyal medyada yazılanlara bakınca anlaşılıyor ki, çürümüşüz biz, acınacak haldeyiz…

Müjgan Ferhan Şensoy

Çok üzgünüm, söyleyecek söz bulamıyorum, ailelerine sabırlar diliyorum. Bu tarifsiz acı hakkında kimse hadsiz bir yorum yapmaya kalkmasın.

omur-gedik.jpeg
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.