Uçakta skandal olay! Tüm yolcuların ortasında…

Uçakta skandal olay! Tüm yolcuların ortasında…

Londra'dan Chicago'ya giden uçakta yolculuk yapan bir kadın, yanındaki adamın kimseyi umursamadan mastürbasyon yapması üzerine hayatının şokunu yaşadı.

United Airlines’ın Londra-Chicago seferinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 26 yaşındaki Genevieve Pascolla, uçuş sırasında yanında oturan erkek yolcunun hareketlerinden rahatsız oldu.

Adamın üzerine bir battaniye örttüğünü ve mastürbasyon yaptığını fark eden genç kadın, durumu kameraya kaydederek kabin ekibine bildirdi. Kabin ekibi bu durumun üzerine erkek yolcuyu uyarırken, kadının koltuğunu değiştirdi.

ucak-instagram-1-660x578.jpg
Pascolla’nın yaşadığı şok anları bununla da kalmadı. Yeni koltuğunda sakinleşmeye çalıştığı sırada kabin ekibinin konuşmalarını duyan Pascolla, çalışanların bu konu üzerinde dalga geçtiklerini ve kendisine güldüklerini gördü.


Görüntüleri de içeren bir şikayet mektubunu havayolu şirketine gönderen Pascolla, olayın yaşandığı sırada adamın yakınların da küçük bir çocuğun da bulunduğunu, kabin ekibinin yerini değiştirdiğini ancak gerekli ciddiyeti göstermediklerini bildirdi.

Havayolu şirketi ise Pascolla’dan özür dileyerek, gelecek uçuşlarda daha iyi imkanlar sağlayacaklarını belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.