Uçmak İsteyenlerin Hayalleri Gerçek Oluyor

Uçmak İsteyenlerin Hayalleri Gerçek Oluyor

Uçmak isteyenler için JetPack Geliyor!

Silikonvadisi'nin haberine göre Avusturalyalı firma önümüzdeki ilkbahar, seri üretim JetPack ürününü piyasaya süreceğini duyurdu. Böylece, uçmak isteyenler için JetPack almak için artık çok az bir zaman kaldığını söyleyebiliriz.

Nasa tarafından geliştirilen ve astranotların daha rahat hareket etmesi için geliştirilen, 1984 Los Angeles Olimpiyatlarında bir sporcunun stadyuma uçarak girmesi ile popülerliği had safhaya ulaşan JetPack ler çok gelişmiş bir ürün olarak adlandırılabilir. Uçmak isteyenler için JetPack elektrikli olarak geliyor.

Daha önceleri benzinli olarak üretilen JetPack, Avusturalyalı firmanın seri üretiminde elektrikli olarak seri üretime geçiyor. Peki seri üretime geçecek olan JetPack i satın almak için hangi koşulların sağlanması gerekiyor. Bunun için öncelikle JetPack gibi bir ürünü uçurmaya yatkın olduğunuzu kanıtlamanız gerekecek. Belirli bir eğitim alacak ve bunun sonunda sınava tabi olacaksınız. Sınavı başarı ile tamamlarsanız, JetPack almaya hak kazanmış olacaksınız.

Gelelim eğitim ve sınavı tamamladıktan sonra bu teknolojik ürünü almak için ödemeniz gereken ücrete. JetPack için ödemeniz gereken ücret ise, 250 Bin Dolara olarak belirlenmiş. Fiyatı oldukça pahalı gibi gözükse de, fantastik ve bilim kurgu filmler kuşağındaki bir ürüne sahip olabilmek için ücretin makul olduğunu söyleyebiliriz. Uzay çağının yaklaştığının habercisi bu ürünün ülkemizde kullanıldığını düşünürsek, neler yaşayabileceğimizi ise tahmin etmek hiç de zor değil.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.