''UÇURUMUN KENARINDAN DÖNDÜK''

''UÇURUMUN KENARINDAN DÖNDÜK''

FETÖ/PDY’nin darbe girişiminin ardından Türkiye’nin zor bir sürece girdiğini dile getiren Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, “15 Temmuz’da gerçekten çok kara bir gün yaşadık.

Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm halkımız, AKP, CHP ve MHP başta olmak üzere tüm partilerimiz demokrasimize sahip çıktılar” dedi.
 
Akça Holding’te çalışanlarla bir araya gelen Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, Türkiye’nin 15 Temmuz’dan sonra sıkıntılı bir sürece girdiğini dile getirerek, “Çok büyük şirketler maaşları ödeyemez, iş akidlerini yerine getiremez duruma geldiler. Beni hergün 4-5 kişi arayıp bir yakını için iş istiyor. Hatta bu insanlar paradan ziyade yakınlarının boş gezmemesi ve demoralize olmaması için iş arıyorlar” diye konuştu. Akça sözlerini şöyle sürdürdü; “Gerçekten çok kötü bir ortam içerisindeyiz. Ama Allah’a şükürler olsun, biz ekibimiz sayesinde güzel işlere imza atıyoruz. İşimizi yürütmemizin yegane sebeplerinden birisi ihracat ağırlıklı çalışmamızdır.  Bir de gerçekten işimizi düzgün yaptığımız için bu ortamda dahi başarılıyız. Ben sizleri bir abiniz, bir kardeşiniz olarak, sizi kendi ailemizin dışında görmüyorum. Bir personel olarak görmüyorum, biz bir aileyiz. Burada Akça Holding, Menderes Tekstil ve Aktur’da hep bir aileyiz. Onun için işimizi daha fazla sahiplenerek şirketlerimizi daha büyük yerlere getirmemiz gerekiyor.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.