UEFA maçları hangi kanalda? Açıklama geldi...

UEFA maçları hangi kanalda? Açıklama geldi...

Muhabirden flaş iddia

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Akhisarspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe bu akşam sahne alıyor. Mücadelelerin hangi kanalda yayınlanacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı ancak TRT muhabiri, konuyla ilgili sürpriz bir duyuru yaptı.

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan başlıyor; temsilcilerimiz Akhisarspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe, bugün ilk maçlarına çıkıyor.

İlk defa Avrupa'da boy gösterecek olan Akhisarspor, 19:55'te evinde Krasnodar ile karşılaşırken Beşiktaş, yine aynı saatte Vodafone Park'ta Norveç'in Sarpsborg 08 takımıyla mücadele edecek. Fenerbahçe ise 22:00'da başlayacak.

"BEIN SPORTS HAZIRLIK İÇİNDE"

Zorlu mücadelelerin hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacağı konusunda ise henüz resmi bir açıklama yok. Krasnodar maçını takip edecek olan TRT muhabiri Sonay Teker'in verdiği bilgiye göre; Akhisar'da maçın canlı yayını için naklen yayın araçları kuruldu ve beIN Sports bir hazırlık içine girdi.

Şampiyonlar Ligi yayın hakkını son anda alan beIN Sports'un UEFA Avrupa Ligi'ni yayınlayıp yayınlamayacağı konusunda yapılan resmi bir açıklama yok. Akşam saatlerinde yayın krizinin çözülmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.