Ufuk Akgün’ün ismi, Kınık OSB’de caddeye verildi

Ufuk Akgün’ün ismi, Kınık OSB’de caddeye verildi

Kınık Organize Sanayi Bölgesi kuruluşunda büyük emeği olan Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Akgün’ün adı Kınık Organize Sanayi Bölgesinde bir caddeye verilerek ölümsüzleştirdi.

Kınık ekonomisinin ve bölge halkının istihdam kaynaklarından olan Kınık Organize Sanayi Bölgesi’nde Ufuk Akgün adı verilen cadde açılışının ardından, Kınık Belediyesi Delez Yaşam Vadisi Sosyal Tesislerinde plaket töreni düzenlendi.

ufukakgun-5.jpeg

Akgün'ün Kınık ve Kınık Organize Sanayi Bölgesine vermiş olduğu hizmetler için minnettar olduklarını belirten Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer “ Bugün geldiğimiz noktada, Kınık Organize Sanayii Bölgesi yöre halkı için aş ve iş kapısı olmuştur. Bugün ve gelecekte ilçemize yapılacak olan büyük yatırımlara öncülük etmiştir. Bölgenin sanayileşmesinde büyük emeği olan Kurucu Başkanımız Ufuk Akgün’ün adını bir caddeye vererek yaşatmak, başladığımız yeri hatırlayarak geleceğimize ışık tutması için bizler açısından çok değerlidir” dedi.

Başkan Doğruer sözlerine Kınık ilçesinin; potansiyel iş gücü, hizmete açılan çevre yolları, verimli tarım arazileri ve yeni kurulan Kınık Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile yeni bir ivme kazandığını belirterek “ Bölge halkı için, insanımız için, emek veren ve vermiş olan herkesi hayırla yad etmeli ve minnettar olmalıyız. Bu küçük ilçemizde başarılan büyük işlerin mimarı olan bütün emektarlarımıza, minnet duymalıyız” dedi.

ufukakgun-4.jpeg
1998-2021 yıllarında, Kınık Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten ve kuruluşunda büyük çabalar göstererek, bölgenin kalkınmasına öncülük eden isimlerden, Ufuk Akgün'ün adına cadde açılışı yapılmak üzere kalabalık bir heyet Organize Sanayi Bölgesine bir araya geldi. Yapılan konuşmaların ardından Kınık Belediyesi Delez Yaşam Vadisi Sosyal Tesislerindeki törene geçildi.

Kınık Belediyesi Delez Yaşam Vadisi Sosyal Tesislerindeki törende, Kınık Kaymakamı Erol Türkmen, Kınık Belediye Başkanı Sadık DOĞRUER, Kınık Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin EKMEKÇİOĞLU, Yönetim Kurulu üyeleri Enver OLGUNSOY ve Mehmet ENSARİOĞLU tarafından Kurucu Başkan Ufuk Akgün’e plaket takdiminde bulunuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.