Ufuk Kahraman: Alınan her puan önemlidir

Ufuk Kahraman: Alınan her puan önemlidir

Spor Toto 1. Lig’de Altınordu’da kaleci Ali Emre Yanar ve Kaptan Ahmet İlhan Özek formları ile dikkat çekiyor.

Geçen sezon birçok kritik maçta gollere imza atan kaptan Ahmet İlhan Özek bu sezon da gollerine devam ediyor. Sezonun ilk maçında Gençlerbirliği ile oynanan ve 3-3 sona eren maçta 2 gol birden atan tecrübeli oyuncu, Boluspor maçında ön plana çıktı.

Yine geçen sezon birçok maçta kritik kurtarışlara imza atan Ali Emre Yanar ise Boluspor karşısında birçok pozisyonda kalesinde ayakta kalmayı başarırken rakip takımın kazandığı penaltı atışında kalesini gole kapattı.

ufuk0.jpg

DEPLASMANDA ALINAN BİR PUAN ÖNEMLİDİR

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, “Altınordu takımı, her geçen gün form yakalayacaktır. Bizim için Bolu maçı çok kritik bir virajdı. Geçen hafta evimizde kaybettiğimiz 3 puan vardı. Buraya da 3 puan almak için gelmiştik. Kaybedebilirdik. Son 90 artıda kazanabilirdik. Deplasmanda alınan 1 puan her zaman önemlidir. Altın değerinde 1 puandır. Altınordu takımı olarak, ilkemiz şudur. Futbolu güzelleştirerek, izleyenlere seyir zevki vererek, yüksek tempolu futbol oynamaya çalışıyoruz. Bu hep böyle olacak zaten" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.